Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-au imbracat vedetele in timpul zilei la Cannes 2019

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat vedetele in timpul zilei la Cannes 2019

Dincolo de aparitiile impecabile de pe covorul rosu, vedetele prezente la Festivalul de Film de la Cannes au si momente de relaxare, iesind la plimbare in haine casual, dar si asa elegante si bine accesorizate. Iata cateva exemple. continuă pe ADPM

Cele mai elegante aparitii de la Cannes 2019

De la Julianne Moore sau Elle Fanning si pana la Alessandra Ambrosio ori Carla Bruni-Sarkozy, iata care sunt vedetele ce au bifat cele mai elegante aparitii la Cannes 2019! .

CANNES 2019. Horror, Hollywood, crima si mafie cu trio-ul Porumboiu Almodovar Tarantino

La Cannesul de anul asta il avem pe Porumboiu in competitie cu filmul La Gomera, despre coruptie si mafie. Regizorul roman e alaturi de faimosi. Tarantino o poveste despre Golden Age-ul de la Hollywood, Pedro Almodovar o pelicula autobiografica melancolica. Fratii Dardenne sunt prezenti si ei cu un film despre devenirea unui islamist, iar Ken Loach este cu o saga sociala a unei familii sarace. Regizorul roman Adi Voicu e selectionat in Semaine de la Critique cu scurtmetrajul Ultimul drum spre mare. Vezi un teaser pentru Cannes.

VIDEO Cannes 2019: Festivalul s-a deschis marti seara, cu zombi si vedete de cinci stele

Actorii Charlotte Gainsbourg si Javier Bardem au deschis, marti seara, cea de-a 72-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, un eveniment la care participa numeroase staruri din domeniu si care a demarat prin proiectia lungmetrajului cu zombi The Dead Don't Die, de Jim Jarmusch, anunta Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )