Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cea mai cunoscuta vedeta din Romania, DEZBRACATA COMPLET: Si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME si i-a promis fiecarui fan un... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

B1 B1,
Cea mai cunoscuta vedeta din Romania, DEZBRACATA COMPLET: Si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME si i-a promis fiecarui fan un... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Alexandra Stan le-a facut fanilor un cadou cu adevarat incendiar! VEZI AICI GALERIA FOTO Focoasa cantareata a publicat in weekend mai multe imagini in care apare complet goala, iar in unele isi atinge. continuă pe B1

Cea mai cunoscuta vedeta din Romania a aparut DEZBRACATA COMPLET: Si-a MANGAIAT LASCIV ZONELE INTIME si i-a promis fiecarui fan un... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Alexandra Stan le-a facut fanilor un cadou cu adevarat incendiar! VEZI AICI GALERIA FOTO Focoasa cantareata a publicat in weekend mai multe imagini in care apare complet goala, iar in unele isi atinge.

Cea mai bogata femeie din Africa, pusa sub acuzare pentru frauda

Cea mai bogata femeie din Africa, Isabel Dos Santos, fiica fostului presedinte al Angolei, a fost pusa sub acuzare pentru frauda si delapidare de fonduri de catre procurori, relateaza BBC News.

Seful BBC renunta la functie, inainte de o negociere vitala cu guvernul britanic pe tema finantarii: Tony Hall a condus cea mai importanta televiziune din Regat timp de 7 ani

Cel mai puternic om din BBC va face un pas in spate, in cel mult sase luni, pentru a permite unei noi persoane sa conduca negocierile cu guvernul lui Boris Johnson privind modelul de finantare al postului public de.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

A inceput RAZBOIUL?! Bombardamente DEVASTATOARE! Sunt mai MULTI MORTI!

Tragedie in Siria! O familie intreaga a murit in urma unui raid aerian.

TRAGEDIE LA KANAL D! A murit pe loc! Anuntul a CUTREMURAT Romania! Da, e vorba despre....

Dan Cruceru,Prezentatorul show-ului Survivor, a vorbit deschis despre o tragedie care l-a marcat toata viata.

DRAMA TOTALA in MUZICA ROMANEASCA! Minodora a cedat pe MASA DE OPERATIE! Toata Romania e iN SATRE DE SOC

Minodora a luat o decizie radicala pentru a scapa de kilogramele in plus, in urma cu cativa ani.

Mihai Gadea: Cea mai proasta veste din lume

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi informatii socante despre virusul misterios din China care incepe sa faca tot mai multe victime.

EXPLOZIE puternica la un HOTEL. Cinci persoane au murit, iar altele au au ajuns la spital cu arsuri grave

Tragedie fara margini intr-un hotel din orasul rusesc Perm. GALERIE FOTO NECENZURATA) Cinci persoane au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )