Libnet.ro
UNICEF

17:46

Demi Lovato s-a logodit. Cine este viitorul ei sot si cum arata inelul FOTO

Adevărul Adevărul,
Demi Lovato s-a logodit. Cine este viitorul ei sot si cum arata inelul FOTO

Cantareata Demi Lovato 27 de ani) si actorul Max Ekrich 29 de ani) au anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca, dupa cateva luni de relatie. continuă pe Adevărul

Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir. Artistul are o sotie cu 44 de ani mai tanara decat el

Iubirea nu tine cont de varsta, iar asta o demonstreaza maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Gheorghe Zamfir se iubeste de ani de zile cu o doamna superba, a doua sotie, care i-a furat inima. Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir El are 79 de ani, iar ea are .

Fiul lui Florin Salam, tata la doar 18 ani. Cine este si cum arata nora celebrului artist

Florin Salam va fi bunic pentru a doua oara. Fiul sau, Daniel Stoian, va deveni tata la 18 ani. Acesta a aflat sexul copilului pe care iubita lui urmeaza sa il nasca spre finalul acestui an. Fiul lui Florin Salam va deveni tata la 18 ani. Cum arata nora sa Florin Stoian, cunoscut cu numele .

Salariu de 22.000 de euro in Romania. Cine este persoana care incaseaza lunar aceasta suma

In Romania acestor zile, cand criza economica ne bate la usa iar guvernul incearca cu disperare sa tina de bani, care sunt si-asa putini, exista angajati ai statului cu salarii astronomice. Salariu de 22. 000 de euro in Romania la o companie de stat Daca nu nstiati, va spunem noio ca la Iasi exista una dintre .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in .

Tragedie in Arges. Trei femei au fost spulberate de o masina, in timp ce stateau pe o banca. Cine este soferul care a provocat accidentul mortal

Momente de teroare s-au petrecut in cursul serii de luni, in localitatea Berevoiesti, din judetul Arges. Trei femei au fost strivite de un autoturism condus de un sofer aflat in stare de ebrietate. in urma impactului naucitor, o femeie a murit, iar celalalte doua au fost grav ranite. Cum s-a produs accidentul Vinovat de tragedie .

Studiu: oamenii cu aceasta grupa de sange sunt mai vulnerabili la coronavirus. Cine este aproape imun

O anumita categorie de oameni sunt mai vulnerabili sa se infecteze de coronavirus din cauza grupei lor sanguin. Cine este la polul opus -aproape imun? Oamenii cu aceasta grupa de sange sunt mai vulnerabili la coronavirus Majoritatea oamenilor se incadreaza in cele patru grupe de sange A, B, AB, 0. Tipul de sange pe .

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Imagini rare cu tanara

Iubita lui Florin Piersic Jr a furat privirile trecatorilor din Capitala, caci asa cum ar spune Raluca Badulescu fetelor de la Bravo, ai stil!, tanara a iesit propusa pe strada. imbracata intr-o rochita ce i-a lasat la vedere formele voluptoase, iubita regizorului a avut o aparitie provocatoare. Imaginile stau marturie! Cum arata iubita lui Florin .

Elon Musk, al cincilea cel mai bogat om al lumii. Cine este primul in top, cu o avere de aproape 190 miliarde de dolari

Elon Musk, patronul Tesla si Space X, este al cincilea cel mai bogat om al lumii, odata cu triplarea valorii actiunilor Tesla in acest an. Astfel, Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto din lume 304.

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )