Libnet.ro
UNICEF

05:30

DIVORTUL anului in showbiz! Dupa trei ani de casnicie, o celebra cantareata pune punct relatiei

B1 B1,
DIVORTUL anului in showbiz! Dupa trei ani de casnicie, o celebra cantareata pune punct relatiei

Divort in lumea mondena. Dupa ce a anuntat separarea de sotul sau, celebra cantareata internationala Adele a depus actele de divort. Artista britanica sisotul ei, Simon Konecki, se separa. continuă pe B1

Dupa trei ani, Comisia moldo-rusa pentru colaborare economica se intruneste la Chisinau

Comisia interguvernamentala moldo-rusa pentru colaborare economica urmeaza sa se intruneasca saptamana viitoare la Chisinau, dupa o pauza de trei ani. Anuntul a fost facut la conferinta de presa, sustinuta la Moscova, de catre ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, si omologul sau rus, Serghei Lavrov, transmite IPN.

Turcan: Dupa trei ani de zile de secatuit Romania, premierul ne propune pact pentru bunastare? Ei au semnat deja un pact pentru bunastarea clientelei politice

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca nicio masura a Guvernului Dancila nu a fost tintita pe fond pentru bunastarea romanilor. Dupa trei ani de zile de secatuit Romania premierul ne propune pact pentru bunastare?, a scris Turcan pe Facebook. Deputatul PNL sustine ca PSD a semnat deja un pact pentru bunastarea clientelei politice, a pilelor si beizadelelor.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE! Petre Roman a aflat VESTEA de pe internet

Petre Roman s-a schimbat total! Ajunsla 73 de ani, fostul premiereste complet schimbat.

Dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! DA, E ADEVARAT!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Fostul premier se imbraca si arata ca.

il mai tineti minte pe fratele Andreei Antonescu? Transformarea radicala a lui Razvan Antonescu, dupa 15 ani

Fratele Andreei Antonescu a facut parte din trupa Giglio, dar a renuntat de mult la showbiz. Razvan Antonescu este acum un barbat in toata firea. Cum arata, dupa 15 ani de cand a plecat din lumina reflectoarelor? il mai tineti minte pe fratele Andreei Antonescu? Pe vremea cand sora lui, Andreea Antonescu, facea parte din .

Americanii eliminati in sferturile Cupei Mondiale. Fara podium dupa 17 ani!

Nationala Statelor Unite a ratat sansa de a-si apara trofeul la Cupa Mondiala de baschet si de a deveni prima echipa care cucereste de trei ori la rand Trofeul Naismith.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )