Libnet.ro
UNICEF

20:00

DOLIU in muzica romaneasca! O mare ARTISTA a incetat din viata.... (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in muzica romaneasca! O mare ARTISTA a incetat din viata.... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea artistica! O cunoscuta cantareata de muzica usoara a murit. Lucretia 'Lucky' Marinescu, 83 de ani, s-a stins din viata, miercuri, dupa o perioada de. continuă pe B1

Tragedie in sport: A incetat din viata la doar 29 de ani in urma unei boli teribile (FOTO)

Lumea fotbalului este lovita de o noua tragedie! Jucatorul din Honduras, Juan Carlos Garcia, a incetat din viata la varsta de 29 de ani. Acesta suferea incepand din 2015 de leucemie si.

O legenda a muzicii rock a incetat din viata

Edward Allan Clarke, chitarist ce a activat in Motorhead in perioada 1976 - 1982 a murit miercuri, 10 Ianuarie, anunta site-ul metalhead. ro. Clarke avea 68 de ani. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala de.

Ultimele clipe din viata unei fetite de opt ani, surprinse pe o camera de supraveghere. Copila apare alaturi de violatorul si criminalul sau. Politia este in alerta (FOTO)

Imaginile unei camere de supraveghere au surprins ultimele clipe din viata unei fetite de opt ani. Micuta apare alaturi de un barbat, care se presupune ca este violatorul si criminalul sau. Mai tarziu,.

Doliu in lumea muzicii romanesti! O indragita cantareata s-a stins din viata

Artista Lucky Marinescu a murit la 83 de ani dupa o lunga suferinta. Cantareata a trecut in nefiinta pe 10 ianuarie. Lucky si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca de cand.

Morgan Freeman, film inspirat din viata unui roman: Puterea dragostei (VIDEO)

Viata bate filmul! Celebrul actor si producator, Morgan Freeman, s-a lasat inspirat de viata unui roman pentru a da nastere unui episod din noul sau proiect intitulat Puterea.

Noi amanunte din viata pedofilului din lift! Concubina individului care a ingrozit o intreaga Romanie lucreaza la spital!

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Imediat dupa agresiuni, barbatul a plecat din Bucuresti si s-a intors abia in aceasta dimineata. Unii colegi spun ca barbatul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )