Libnet.ro
UNICEF

09:00

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarua murit, la varsta de 68 de ani, informeazaAdevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor complicatii cardiace. Nascuta.

MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Ionut Dolanescu este cel care a CONFIRMAT VESTEA despre MARIA CIOBANU!

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,.

Criza fara precedent in industria auto: Lovitura pentru un gigant auto! Profitul a scazut cu 70%

Nissan Motor, partenerul de alianta al Renault, a raportat marti un declin de 70% al profitului trimestrial si a redus estimarile pentru acest an la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, din cauza aprecierii.

SCANDAL diplomatic urias! PRINTESA va ocupa o FUNCTIE EXTREM DE IMPORTANTA! E fara precedent

Scandal diplomatic imens! Numirea Printesei Haya in postul de prim-secretar al Ambasadei Iordaniei la Londra a fost anuntata pe lista diplomatilor din capitala Marii Britanii publicata de MAE britanic,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )