Libnet.ro
UNICEF

08:00

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT.

Anunt ingrijorator pentru romani! Orasele in care nu sunt bani de salarii. Situatie fara precedent

Premierul Romaniei a anuntat recent ca 43 de localitati din Romania nu mai au bani pentru plata salariilor, cheltuieli de functionare si plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Localitatile la care face referire Ludovic Orban sunt in judete precum Iasi, Harghita si Dolj, precizeaza presedintele Asociatiei Oraselor din Romania, Ionel Chirita. Situatie fara precedent: 43 .

Inundatii de proportii istorice in Venetia. Apele au urcat la cote fara precedent - VIDEO

Inundatii de proportii istorice in Venetia. Apele marii au urcat la cote fara precedent si au invadat stravechea catedrala San Marco si piata cu acelasi nume. Specialistii se tem ca monumentele.

Cutremur printre crestini: Papa Francisc, ACUZAT de inchinare idolatra. SCANDAL fara precedent in Biserica Catolica!

Un grup international de catolici conservatori a protestat impotriva actelor superstitioase si de sacrilegiu comise, in opinia lor, de Papa Francisc in timpul unei adunari recente a episcopilor din regiunea.

Criza fara precedent in industria auto: Lovitura pentru un gigant auto! Profitul a scazut cu 70%

Nissan Motor, partenerul de alianta al Renault, a raportat marti un declin de 70% al profitului trimestrial si a redus estimarile pentru acest an la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, din cauza aprecierii.

SCANDAL diplomatic urias! PRINTESA va ocupa o FUNCTIE EXTREM DE IMPORTANTA! E fara precedent

Scandal diplomatic imens! Numirea Printesei Haya in postul de prim-secretar al Ambasadei Iordaniei la Londra a fost anuntata pe lista diplomatilor din capitala Marii Britanii publicata de MAE britanic,.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )