Libnet.ro
UNICEF

23:00

DRAMA TOTALA in showbiz! Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer: Anuntul trist a fost deja facut...

B1 B1,
DRAMA TOTALA in showbiz! Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer: Anuntul trist a fost deja facut...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,. continuă pe B1

Vestile teribile se tin lant in showbiz! Din pacate este vorba despre Smiley: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Smiley a publicat recent o fotografie pe retelele de socializare, insotita de un versurile unei melodii de-ale lui. Artistul a scris un mesaj care a lasat loc de interpretari, iar fanii au reactionat.

Anuntul trist a fost facut de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

DRAMA in televiziune! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

E bomba momentului in lumea mondena: Din pacate e vorba de Andreea Esca si Andreea Berecleanu...

Andreea Berecleanu si Andreea Esca, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania trec prin momente grele fiindca si-au trimis fiicele la studii in Londra, si ele au plecat impreuna in Italia, potrivit.

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din.

DRAMA in muzica romaneasca! Din pacate este vorba despre celebrul FUEGO! Irina Loghin este in stare de soc

Celebrul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, a postat pe Facebook un nou mesaj cutremurator despre prietenie si despre experienta pe care a acumulat-o de-a lungul carierei.

DRAMA in muzica! Celebra cantareata, internata cu forta la psihiatrie: A facut un gest NECUGETAT! Din pacate...

Cantareata Selena Gomez a fost internata, saptamana trecuta, intr-un spital de psihiatrie din Statele Unite dupa ce a suferit o criza emotionala. Artista de 26 de ani a fost spitalizata prima.

Gata, totul s-a terminat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Starea de sanatate a lui Viorel Lis se deterioreaza pe zi ce trece, dupa ce, in urma cu doua luni, Viorel Lis a suferit un atac cerebral, iar de atunci problemele se tin lant pentru ei. Fostul edil a.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Din pacate, vestile teribile se confirma... Este vorba despre...

Andreea Esca a povestit pentru alistmagazin. ro despre cea mai fericita zi din viata ei, cea in care i-a dat nastere fiicei sale, Alexia Eram. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza.

Soc teribil! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a dezvaluit problemele de sanatate pe care le-a avut an trecut. Acesta a spus ca a trecut printr-o perioada foarte grea in care scuipa sange si se simtea extrem de rau. Asadar, el a mers la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )