Libnet.ro
UNICEF

22:01

EMOTIONANT. Acum e cea mai cunoscuta CANTAREATA de la noi, dar in adolescenta abia avea ce sa manance: Sunt cu altele, nu am din astea de fete. Am impartit garsoniera cu ...

B1 B1,
EMOTIONANT. Acum e cea mai cunoscuta CANTAREATA de la noi, dar in adolescenta abia avea ce sa manance: Sunt cu altele, nu am din astea de fete. Am impartit garsoniera cu ...

Raluka, una dintre cele mai apreciate voci de la noi din tara, a povestit despre inceputurile sale grele in muzica romaneasca. GALERIE FOTO De Black Friday, artista spune ca nu isi ia lucru, ci prefera. continuă pe B1

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Cea mai apropiata ruda a urangutanului, o maimuta uriasa care a disparut acum 300.000 de ani, descoperita. Aceasta a trait in China

Fosila dintelui unei maimute uriase misterioase disparute acum circa 300. 000 de ani scoate la lumina secrete ale evolutiei unei specii care ar putea fi cea mai apropiata ruda a urangutanului de azi. Este pentru prima data cand a putut fi extras material genetic vechi de circa 2 milioane de ani dintr-o fosila dintr-o regiune subtropicala. Din asemenea regiuni provin si cele mai vechi fosile umane.

Fantezia lui cea mai mare era sa isi vada sotia facand amor cu cel mai bun prieten al lui. Barbatul le-a impartasit ideea, iar ceea ce a urmat i-a schimbat viata: Am fost foarte fericit pana acum, dar...

Un barbat se confrunta cu dilema vietii lui dupa ce i-a spus sotiei ca cea mai mare fantezie a lui e sa o vada cand face amor cu prietenul sau cel mai bun. Viata lui s-a schimbat acum radical. Mereu am.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Cluj Blues Fest 2019: cea mai tanara trupa de blues din Transilvania, Green Onions, va deschide editia a 5-a!

A mai ramas o singura zi pana ne vom reintalni cu blues-ul de cea mai buna calitate la Cluj-Napoca. Editia cu numarul cinci a Cluj Blues Fest va avea loc vineri seara, 15 noiembrie, la Cinematograful Florin Piersic. Artistii care vor concerta la aceasta editie a festivalului Cluj Blues Fest vin din Serbia, Marea Britanie si Romania.

Vertiv premiat pentru Cea mai Eficienta Solutie Energetica

Vertiv a obtinut premiul pentru Cea mai Eficienta Solutie Energetica in cadrul Workshopului Global pentru Energie si Schimbari Climatice, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )