Libnet.ro
UNICEF

21:00

Familia Ionelei Prodan, in lacrimi! Din pacate, e adevarat: Ce se intampla acum in casa raposatei...

B1 B1,
Familia Ionelei Prodan, in lacrimi! Din pacate, e adevarat: Ce se intampla acum in casa raposatei...

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan a murit in luna aprilie a acestui an, insa pentru apropiatii sai este in continuare foarte greu sa se obisnuiasca cu disparitia ei. La scurt timp dupa moartea. continuă pe B1

Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme de sanatate... (FOTO)

Adreea Marin a ajuns de urgenta la medic in week-end si nu a fost deloc fericita dupa ce a aflat rezultatele de la analizele la inima. Vedeta a anuntat pe Facebook ca a solicitat de urgenta ajutorul.

Din pacate, e ADEVARAT... Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL TRIST despre Maria Ciobanu: Toti fanii sunt in LACRIMI... (FOTO)

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

Blestemul IONELEI PRODAN! Cantareata ELENA MERISOREANU, la un pas de tragedie! Fanii sunt in STARE DE SOC

Elena Merisoreanu, indragita cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe buna sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis .

COSMAR in showbiz! Aparitie CIUDATA la mormantul IONELEI PRODAN! Anamaria si-a facut CRUCE

Un gest scandalos ma fost facut de unul dintre cei care au participat la slujba de inmormantare a regretatei artiste Ionela Prodan. Anca, Anamaria Prodan si ceilalti membri ai familiei Prodan au.

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Este vorba de cel mai iubit cantaret din Romania...

Zvonurile spun ca regretata artista Ionela Prodan s-ar fi iubit cu Ion Dolanescu, desi au trecut cinci ani de la moartea cantaretului. Astfel, desi solista a negat, exista voci care sustin, in continuare,.

Da, e ADEVARAT... Din pacate, medicii au facut anuntul TERIBIL: Este vorba de si Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si au recunoscut in cadrul unei emisiuni ca au plecat de la Kanal D din cauza problemelor de sanatate. Madalin Ionescu 48 de ani), fostul prezentator al emisiunii.

RAMAS BUN, Viorel Lis.... Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )