Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forbes: topul vedetelor cu cele mai mari venituri din lume realizate intr-un an

Adevărul Adevărul,
Forbes: topul vedetelor cu cele mai mari venituri din lume realizate intr-un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an, potrivit celei mai recente liste intocmite de revista Forbes. continuă pe Adevărul

Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Una dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice, rezolvata in 2 minute.Cum l-au convins politistii romani pe suspect sa marturiseasca

Politistii clujeni care au descins la locuinta din Dej in care traia Cristian Sabou 27 de ani) au rezolvat in 2 minute cazul la care autoritatile britanice lucreaza din 2013, fiind vorba despre una dintre cele mai mari anchete in care s-au folosit probele ADN din istoria politiei din Regat. Tanarul acuzat ca a ucis in urma cu 6 ani o artista de 55 de ani in localitatea Bosham le-a marturisit politistilor ce s-a intamplat. Totul a fost filmat.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

Cele mai frumoase plaje din Europa, recomandate de TripAdvisor

TripAdvisor a realizat un clasament cu cele mai frumoase plaje din Europa. In top sunt incluse atat plaje mai salbatice, pentru cei are vor sa se izoleze de lume, pana la plaje expuse, care atrag mii de turisti in fiecare an. Daca ai nevoie de cateva.

Au fost descoperite cele mai vechi ramasite din Europa ale omului modern.Ar putea schimba teoriile migrationiste existente

Un craniu din Grecia a fost datat ca avand o vechie de aprosimativ 210. 000 de ani, intr-o perioada in care continentul european era dominat de Omul de Neanderthal, relateaza BBC. Descoperirea dovedeste,.

VIDEO Wimbledon - Cele mai spectaculoase lovituri din prima saptamana de intreceri

Prima saptamana de concurs de la Wimbledon s-a incheiat, iar loviturile spectaculoase si-au facut aparitia fara zgarcenie la All England Club. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase raliuri care au avut loc pana acum la cel de-all treilea Grand Slam al anului.

Rezultate BAC 2019. Cele mai bune licee din Capitala in functie de notele obtinute de absolventi la Bacalaureat

Emotiile absolventilor de liceu au luat sfarsit luni, cand s-au publicat rezultatele preliminare la Bacalaureat. in Capitala, inainte de contestatii, un singur liceu a avut rata de promovabilitate de 100%. Adevarul a verificat promovabilitatea la toate colegiile din TOP 10 cele mai bune licee in functie de ultima medie de admitere.

HOROSCOP. 20 de adevaruri despre zodia Capricorn. Zodia cu cea mai sclipitoare minte din horoscop

Cand vine vorba de nativii Capricorn, afirmatia potrivit careia ar fi cele mai sclipitoare minti din horoscop este pe deplin justificata. Spirite lucide, inarmate cu un intelect aparte si o disciplina.

VIDEO Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )