Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nico, declaratii emotionante despre cel mai mare regret din viata: Daca as putea da timpul inapoi...

B1 B1,
Nico, declaratii emotionante despre cel mai mare regret din viata: Daca as putea da timpul inapoi...

Cantareata Nico nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toata tara ii stie macar una dintre piesele pe care le-a lansat si sa nu uitam ca artista a urcat si pe scena Eurovision, in 2008. Desi s-a bucurat de. continuă pe B1

Cel mai mare esec al Facebook: a picat propriul audit in materie de ura, rasism si bule

Facebook este o retea de socializare defectuoasa, cea mai mare din lume, dar una cu probleme de la care ti se ridica parul pe mana, conform propriului audit al gigantului. Facebook a fost.

Lidia Fecioru ne invata cum sa ne implinim dorintele. Care este cel mai mare dusman in drumul spre visurile noastre

Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, pilda zilei. indoielile sunt cei mai mari dusmani ai nostri. Din cauza lor pierdem ceea ce am fi putut sa castigam daca aveam incredere in noi.

Vibratia numerologica a lunii iulie. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: Cel mai mare pericol luna aceasta este tradarea

Iulie este o luna in care este potrivit sa facem o schimbare, este o perioada buna pentru casatorii, dar, in acelasi timp, este bine sa nu impartasim din planurile noastre de viitor. Acestea sunt numai cateva dintre sfaturile pe care ni le-a dat numerologul Mihai Voropchievici.

Cum a ajuns laserul de la Magurele sa fie dat la o parte din cel mai mare proiect

Infrastructurile de cercetare din Ungaria si Cehia au depus, fara Romania, proiectul formarii unui Consortiu European de Infrastructura de Cercetare ERIC), desi laserul de la Magurele era.

VIDEO Patru firme isi disputa cel mai mare centru de depozitare a deseurilor din Transilvania. Contractul vizat depaseste 13 milioane euro

Consiliul Judetean Alba a primit patru oferte in cadrul procedurii de achizitie publica privind concensionarea Centrului de Management al Deseurilor de la Galda de Jos, cea mai mare investitie de acest tip din Transilvania.

Cel mai grav bilant de COVID-19 din Romania: 614 noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore Bilantul imbolnavirilor ajunge la 30.789

Romania inregistreaza joi, 9 iulie, cel mai grav bilant de COVID-19, de la debutul pandemiei. in ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi imbolnaviri. Bilantul infectiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30. Cu o zi in urma, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare numar, pana ieri.

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne.

698 de cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai mare numar zilnic in Romania.406 pacienti cu test pozitiv au fost externati la cerere

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat sambata ca au fost confirmate 698 de cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore, astfel ca totalul a ajuns la 32. De asemenea, 24 de persoane au decedat, bilantul deceselor ridicandu-se la 1. 406 pacienti cu test pozitiv au fost externati la cerere.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: 1,2 milioane de hectare din cele 2,9 milioane insamantate in toamna sunt afectate de seceta intr-o proportie mai mare de 30% (VIDEO)

Din cele 2,9 milioane de hectare care au fost insamantate in toamna, aproximativ 1,2 milioane de hectare sunt afectate de seceta intr-o propotie mai mare de 30%, a afirmat Adrian Oros, ministrul Agriculturii, i.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )