Libnet.ro
UNICEF

10:15

Numele adevarat al Ionelei Prodan. Cum o chema, de fapt, pe artista! Totul s-a aflat acum

B1 B1,
Numele adevarat al Ionelei Prodan. Cum o chema, de fapt, pe artista! Totul s-a aflat acum

Ionela Prodan s-a stins din viata luni, pe 16 aprilie, dupa o lupta apriga cu cancerul la pancreas. Nu multi stiu ca, de fapt, numele de Prodan este numele ei de domnisoara. Cantareata a. continuă pe B1

Care era numele real al Ionelei Prodan! Putini stiau asta

Artista de muzica populara Ionela Prodan a fost inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala, pe Aleea Artistilor. Ionela Prodan a marturisit intr-un interviu ca numele ei real este Tanase, numele pe care.

Conflict intre Presedintie si Guvern dupa moartea Ionelei Prodan: Administratia Prezidentiala, acuzata ca ar fi blocat o cerere de decorare a artistei(VIDEO)

Pelerinajul de la capataiul Ionelei Prodan este umbrit de un scandal intre institutiile statului. Administratia Prezidentiala este acuzata ca ar fi blocat o cerere a Ministerului Culturii prin care artista ar.

Sicriul Ionelei Prodan a fost luat de la spital. Va fi depus la Cimitirul Belu

Sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost ridicat de la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde artista a decedat. Sicriul va fi depus la Cimitirul Belu si acolo va ramane pana.

A venit gata pus pe scandal la priveghiul Ionelei Prodan. Scene naucitoare la capela

A venit pus pe scandal la priveghiul Ionelei Prodan. Scene naucitoare la capela A izbucnit un scandal la capela cimitirului Bellu, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Un.

A venit pus pe scandal la priveghiul Ionelei Prodan. Scene naucitoare la capela

A venit pus pe scandal la priveghiul Ionelei Prodan. Scene naucitoare la capela A izbucnit un scandal la capela cimitirului Bellu, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Un.

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Klaus Iohannis i-a refuzat ultima dorinta

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Venit sa ii aduca acesteia un ultim omagiu, Codrin Stefanescu a sustinut ca ultima dorinta a acesteia a fost de a primi o medalie din partea.

Oana Roman, detalii sfasietoare de la inmormantarea Ionelei Prodan

Oana Roman a fost prezenta la capataiul Ionelei Prodan, in timpul zilelorin care trupul neinsufletit a fost depus la capela Cimitirului Bellu, dar si la inmormantarea ce a avut loc astazi. M-a.

Scandalos. Gest socant facut de un barbat langa cavoul Ionelei Prodan

Slujba de inmormantare a Ionelei Prodan a luat sfarsit. Cum multa durere in suflet silacrimi care nu se mai opresc Anca, Anamaria Prodan si ceilalti membri ai familiei lor au plecat sa ia parte la pomana.

Momente emotionante la capataiul Ionelei Prodan. Anamaria a fost surprinsa in lacrmi

Slujba de inmormantare a Ionelei Prodan a inceput si va dura mai bine de o ora si jumatate. in capela, unde este oficiata slujba de inmormantare a artistei, au acces doar membrii familiei si prietenii.

Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan. Ce a spus cu putin timp inainte de moartea artistei

Marea interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la varsta de 70 de ani. Vizionara Carmen Harra a vorbit, cu putin timp inainte de disparitia Ionelei Prodan, despre problemele pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )