Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pink, desemnata cel mai frumos om din lume. Reactia artistei: Am ras copios VIDEO

Adevărul Adevărul,
Pink, desemnata cel mai frumos om din lume. Reactia artistei: Am ras copios VIDEO

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, potrivit celebrei reviste. continuă pe Adevărul

Pink, desemnata cel mai frumos om in anul 2018 de o revista

Pink a fost desemnata de revista People simbolul celor mai frumosi oameni in 2018, conducerea publicatiei spunand ca a ales-o pe ea anul acesta deoarece este un model care intruchipeaza cinstea si.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Nubia Z18 va fi cel mai frumos telefon de top iesit din China

Nubia este un subsidiar al ZTE, dar ai fi tentat sa uiti acest detaliu daca ai in vedere creatiile originale care ies din mainile inginerilor chinezi. Urmatorul smartphone care confirma aceasta politica inovativa va fi Nubia Z18. Pana la aceasta ora, Nubia a reusit deja sa lanseze in 2018 cateva terminale intersante, chiar daca sunt [].

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

Daca il vei consumi zilnic nu o sa ai nevoie de dieta sau de medic. Alimentul care este considerat cel mai sanatos din lume

Spanacul e cel mai sanatos aliment din lume. La fel si alte vegetale cu frunze de culoare verde inchis. Acestea ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Dintre toate grupurile de alimente analizate, cercetat.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de [].

Care este singura masina din lume in care nu a murit nimeni in accidente

Volvo XC90 este singurul model din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine echipa de cercetare de la Thatcham Research, o companie specializata in domeniul sigurantei.

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit doua interventii de transplant facial

Prima persoana din lume care a fost supusa la doua interventii de transplant facial spune ca se simte bine, la trei luni de la ultima operatie revolutionara, relateazaBBC. Mass-media franceza l-a numit pe Hamon omul cu trei fete.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )