Libnet.ro
UNICEF

09:45

O romanca a fost ceruta in casatorie, pe scena, de unul dintre cei mai faimosi DJ din lume FOTO

Adevărul Adevărul,
O romanca a fost ceruta in casatorie, pe scena, de unul dintre cei mai faimosi DJ din lume FOTO

Cantareata Adina Butar 30 de ani) a fost ceruta in casatorie, chiar in noaptea de Revelion, de iubitul ei, un celebru DJ american, considerat o legenda a muzicii trance. continuă pe Adevărul

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Phillipe Rondot, unul dintre cei mai celebri spioni francezi, a murit pe 31 decembrie. Barbatul a urmat cariera tatalui sau, militar in trupele de comando, lucrand pentru serviciile de informatii ale.

Paris Hilton a fost ceruta in casatorie. Cine este logodnicul ei si cum arata inelul in valoare de doua milioane de dolari FOTO

Vedeta americana Paris Hilton 36 de ani) s-a logodit cu actorul Chris Zylka 32 de ani), cunoscut din serialul de televiziune The Leftovers, dupa ce acesta a cerut-o in casatorie in weekend, in timp ce se aflau la schi in Aspen, Colorado.

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru.

Unul dintre cei mai CAUTATI infractori din Europa, prins in Romania!

Surpriza uriasa la inceput de an! Fostul sef al Intreprinderii de stat a alcoolului si a industriei bauturilor alcoolice UKSPIRT din Ucraina, Mihail Labutin, cautat de Interpol pentru ca ar fi delapidat.

Cantaret de la noi, calcat de masina: A fost vina mea

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a povestit recent un moment din viata sa mai putin placut. in cadrul proiectului Ora de Educatie.

Un calau al Statului Islamic care-si ucidea victimele intr-un mod infiorator a fost capturat de fortele irakiene

Unul dintre cei mai temuti calai din gruparea jihadista Statul Islamic, cunoscut ca Barba Alba si renumit pentru modul infiorator in care isi ucidea victimele, a fost capturat la sfarsitul saptamanii trecute la Mosul de catre fortele irakiene.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )