Libnet.ro
UNICEF

14:00

SHAKIRA cauta cel mai bun CHIRURG ORL din lume. Cantareata e in pericol de a ramane FARA VOCE

B1 B1,
SHAKIRA cauta cel mai bun CHIRURG ORL din lume. Cantareata e in pericol de a ramane FARA VOCE

Ingrijorarile cu privire Shakira au aparut cand artista si-a suspendat primele concerte din turneul sau european El Dorado. Ulterior, cantareata columbiana a anuntat ca este afec. continuă pe B1

ASII FOTBALULUI din 2017: Joachim Loew, cel mai bun selectioner; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

Conform sondajului realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), tehnicianul Germaniei, Joachim Loew, a fost desemnat cel mai bun selectioner in 2017, iar francezul.

Un insotitor de zbor dezvaluie marile secrete. Acesta e cel mai bun loc din avion. Ai mult spatiu la picioare, o vedere spectaculoasa si esti primul servit

Un insotitor de zbor a dezvaluit mai multe secrete ale meseriei. Locurile cele mai din fata de la clasa intai au parte de cel mai amabil echipaj si de cele mai curate servicii. Locul 1A e.

FASCINANT: Acesta este cel mai lung curcubeu vizibil din lume (VIDEO)

Curcubeul filmat dede profesorul Chou Kun-hsuan, de la Universitatea de Cultura Chineza, in muntii din jurul capitalei Taipei Taiwan), ar fi durat 8 ore si 58 de minute, transmiteThe Guardian. Chou a.

Alro, printre cele mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti

In comparatie cu majoritatea actiunilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), ultima saptamana intervalul 27 noiembrie - 4 decembrie) a fost benefica pentru titlurile Alro ALR) care, cu o apreciere de 4,49%, in raport cu moneda euro, au devenit actiunile cu cel mai bun randament din indicele BET-XT.

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

China va detrona SUA din pozitia de cel mai mare importator mondial

De la minereu de fier si pana la lapte praf, China cumpara tot ce se poate imagina, astfel ca in urmatorii cinci ani cel mai mare exportator mondial va deveni cel mai mare importator mondial, sustin economistii de la banca chineza CICC, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

Buzau e cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei Ecuator-Polul Nord; ar putea fi brand turistic - spune primarul Constantin Toma

O descoperire geografica de ultima ora arata ca municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, pozitie ce ar putea fi valorificata ca brand turistic, a anuntat luni primarul localitatii, Constantin Toma.

Uber Romania: Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras

Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea si cu alti actori din industrie pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras, au declarat oficiali Uber Romania dupa declaratia primarului general, Gabriela Firea, ca ca in Bucuresti vor circula doar taximetre licentiate.

Topul dobanzilor la depozite in cele mai mari 10 banci din Romania: niciun depozit nu mai bate inflatia

Doar 4 din cele mai mari 10 banci din Romania ofera in prezent dobanzi de peste 1% la depozitele in lei pe un an. Cele mai mari dobanzi ajung la 1,55%, insa avand in vedere rata inflatiei ajunsa la 2,6% in octombrie, se poate spune ca intr-un an de.

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai. Localul este imens, amenajat asa cum nu am mai vazut in cazul lantului de cafenele americane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )