Libnet.ro
UNICEF

21:00

SURPRIZA anului la EXATLON: Razboinicul a fost prins in pat cu cea mai cunoscuta CANTAREATA! Avem imaginile INCENDIARE (VIDEO)

B1 B1,
SURPRIZA anului la EXATLON: Razboinicul a fost prins in pat cu cea mai cunoscuta CANTAREATA! Avem imaginile INCENDIARE (VIDEO)

Stefan Floroaica, razboinicul de la Exatlon, a dat lovitura! Solista Celia a pus ochii pe Stefan si i-a oferit un rol in cel mai nou videoclip al ei, Suflet de hartie, unde cei doi nu sunt deloc. continuă pe B1

Director de companie nationala, arestat la domiciliu. A fost prins in flagrant cand lua mita

Luigi Marius Ciubrei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Dunarii Maritime CNAPDM) SA, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie cand lua bani ca sa angajeze mai multe.

Director de companie nationala, si la munca, si in arest la domiciliu. A fost prins in flagrant cand luamita

Luigi Marius Ciubrei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Dunarii Maritime CNAPDM) SA, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie cand lua bani ca sa angajeze mai multe persoane ca marinari si mecanici.

Pensionar exmatriculat din azilul de batrani dupa ce a fost prins cu o prostituata sub pat

Un american a fost dat afara din azilul de batrani in care era cazat dupa ce membrii personalului au gasit o prostituata ascunsa sub patul sau. Pensionarul, in varsta de 70 de ani, platea pentru serviciil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )