Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tragedie! Conchita Wurst, bolnava de HIV de mai multi ani!

ADPM ADPM,
Tragedie! Conchita Wurst, bolnava de HIV de mai multi ani!

Castigatoarea concursului Eurovision, Conchita, a marturisit fanilor ca este bolnava de HIV si ca face tratament de cativa ani. Cantareata austriaca de 29 de ani a facut aceasta declaratie dupa ce un fost iubit ar fi amenintat-o ca face publica informatia. continuă pe ADPM

Cantaretul travestit Conchita Wurst, castigator al concursului Eurovision 2014, a anuntat ca a fost diagnosticat cu HIV

Conchita Wurst, cantaretul travestit care a castigat concursul Eurovision in 2014, a anuntat duminica pe Instagram ca a fost diagnosticat cu HIV, informeaza DPA.

SOC in SHOWBIZUL international: Ce a anuntat Conchita Wurst

Conchita Wurst, numele de scena al cantaretului travestit Tom Neuwirth, in varsta de 29 de ani, a anuntat ca sufera de HIV. Artistul, care a castigat pentru Austria concursul Eurovision in 2014, a sustin.

Conchita Wurst a anuntat ca are HIV

Conchita Wurst, care a castigat pentru Austria concursul Eurovision in 2014, a anuntat ca este o persoana seropozitiva. Artistul travestit a facut aceasta dezvaluire duminica seara prin intermediul unui.

Cambridge Analytica a obtinut date despre mult mai multi utilizatori Facebook, spune o fosta sefa a companiei britanice

La Cambridge Analytica au ajuns date despre mult mai multi useri Facebook decat cei 87 de milioane de care se stie, a spus intr-o audiere in Parlamentul britanic o fosta angajata a companiei. Brittany Kaiser spune ca o serie de teste au fost dezvoltate de compania de analiza a datelor exact pentru a extrage cat mai multe date despre utilizatorii Facebook, scrie The Guardian.

Panica intr-un liceu! O profesoara a fost incendiata si mai multi elevi au fost atacati cu cutitul

Un elev rus de 17 ani a creat panica in liceul sau, dupa ce si-a atacat colegii cu un cutit si si-a incendiat profesoara. Artyom Tagirov si-a injunghiat, de asemenea, profesoara de 29 de ani, Ekaterina.

Alerta in Marea Britanie! Mai multi raniti, dupa ce o masina a intrat in multime - VIDEO

Sase persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in apropierea unui centru comercial din nordul orasului Manchester. Un barbat in varsta de 80 de ani a fost retinut pentru vatamare.

VIDEO Patroni IMM: Vrem taierea unor ajutoare sociale pentru romni si mai multi straini la munca n Romnia

Patronii de firme mici si mijlocii membri ai celei mai mari organizatii patronale de acest fel din Romania cer Guvernului sa taie prestatiile sociale acordate unor romani apti de munca si sa elimine pragurile anuale care limiteaza numarul lucratorilor straini pe care firmele ii pot aduce la munca in Romania, din afara Uniunii Europene.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )