Libnet.ro
UNICEF

11:45

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Adevărul Adevărul,
Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol. continuă pe Adevărul

Prima imagine cu Andreea Balan si fetita ei! Artista a cunoscut-o acum pe micuta Clara Maria

Prima imagine cu Andreea Balan si fetita ei! Artista a cunoscut-o acum pe micuta Clara Maria. Vezi imaginile pespynews. ro .

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua.

Andreea Balan abia A NASCUT, dar a primit deja o veste cutremuratoare

Andreea Balan a nascut, luni, o fetita perfect sanatoasa, pe care a numit-o Maria Clara, dar semnificatia numelui ar putea sa ii aduca probleme copilei, potrivit Stirescu. O sa o cheme Clara Maria.

Andreea Balan, prima fotografie si primul mesaj dupa ce a facut embolie amniotica in timpul nasterii: Sunt dupa doua zile de lupta ca sa traiesc!

Andreea Balan pare pe drumul bun in a-si reveni dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timpul operatiei de cezariana in urma careia s-a nascut cea de-a doua fetita a familiei, Clara Maria. Artista a.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil prin cezariana. Fetita artistei este in stare buna

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil printr-o operatie de cezariana efectuata la o clinica privata din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de sotul.

Andreea Balan a nascut. Ce a declarat artista inainte de a intra in sala de operatii

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a adus pe lume cea de-a doua fetita in aceasta dupa-amiaza. inainte de a naste, artista a marturisit ce sentimente o incearca.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul cezarianei

Andreea Balan a nascut luni, prin cezariana, insa operatia nu a decurs fara probleme, iar celebra artista a fost cat pe ce sa-si piarda viata in timp ce dadea nastere celui de-al doilea copil. Iata ce s-a intamplat si cum se simte acum Andreea Balan! .

Medicul care a salvat-o pe Andreea Balan: Aceasta complicatie este mortala in 90% dintre cazuri

O stire a incremenit Romania: Andreea Balan a facut stop cardiorespirator in timpul nasterii. Printr-o minune medicii au salvat-o. intregul film al dramei Andreei Balan, la Sinteza zilei. Stiati ca.

Mihai Gadea, informatii exclusive despre starea in care se afla Andreea Balan

O stire a incremenit Romania: Andreea Balan a facut stop cardiorespirator in timpul nasterii. Printr-o minune medicii au salvat-o. intregul film al dramei Andreei Balan, la Sinteza zilei. Stiati ca.

Ce este embolia amniotica, complicatia suferita de Andreea Balan in timpul nasterii. Artista a avut un noroc urias. Rata de mortalitate este de 86%

Embolia amniotica Andreea Balan a supravietuit unui moment critic din viata ei, atunci cand a facut embolie cu lichid amniotic in timpul operatiei de cezariana in care a adus pe lume al doilea copil al.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )