Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan, prima aparitie la TV dupa momentul critic prin care a trecut: Am avut noroc. Cantareata a povestit in detaliu ce s-a intamplat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Andreea Balan, prima aparitie la TV dupa momentul critic prin care a trecut: Am avut noroc. Cantareata a povestit in detaliu ce s-a intamplat VIDEO

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a aparut pentru prima data la TV, de pe patul de spital, si a oferit detalii despre momentul nasterii si despre cel in care a intrat in stop cardio-respirator, despre micuta Clara, dar si despre perioada de recuperare. continuă pe Adevărul

Andreea Balan, prima aparitie dupa momentele grele de la nastere!

Diseara, de la ora 23. 00, la Xtra Night Show, Andreea Balan va avea prima aparitie dupa momentele grele prin care a trecut la nasterea celei de-a doua fetite. Vedeta va povesti in direct si in.

Andreea Balan, prima aparitie TV dupa momentul critic prin care a trecut: Au fost 15 medici in sala.Am avut noroc VIDEO

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a aparut pentru prima data la TV, de pe patul de spital, si a oferit detalii despre momentul nasterii si despre cel in care a intrat in stop cardio-respirator, despre micuta Clara, dar si despre perioada de recuperare.

Andreea Balan, prima poza cu fetita si noua sansa la viata pe care a primit-o

Andreea Balan a publicat pe Instagram prima poza alaturi de fetita ei, in maternitate, dupa ce a nascut si a fost la un pas de moarte in urma unui stop cardio-resporator in timpul operatiei de cezariana.

Andreea Balan, prima fotografie si primul mesaj dupa ce a facut embolie amniotica in timpul nasterii: Sunt dupa doua zile de lupta ca sa traiesc!

Andreea Balan pare pe drumul bun in a-si reveni dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timpul operatiei de cezariana in urma careia s-a nascut cea de-a doua fetita a familiei, Clara Maria. Artista a.

PREMIERA. Andreea Balan, declaratii EMOTIONANTE, dupa ce a fost la un pas de TRAGEDIE

Regal de dezvaluiri in lumea mondena! Andreea Balan, indragita vedeta care ne-a tinut pe toti cu sufletul la gura, a vorbit in premiera dupa ce a adus-o pe lume pe fetita sa superba, Clara Maria, potrivit.

Sandel Balan, tatal Andreei Balan, prima reactie dupa ce fiica sa a suferit un stop cardio-respirator: Vreau sa vad concret ce se intampla

Sandel Balan, tatal Andreei Balan, a aflat cu ingrijorare ca fiica sa a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Locuieste la Ploiesti si a declarat sa se pregateste sa ajunga.

Ce este embolia amniotica, complicatia suferita de Andreea Balan in timpul nasterii. Artista a avut un noroc urias. Rata de mortalitate este de 86%

Embolia amniotica Andreea Balan a supravietuit unui moment critic din viata ei, atunci cand a facut embolie cu lichid amniotic in timpul operatiei de cezariana in care a adus pe lume al doilea copil al.

Andreea Balan isi revine cu greu din socul prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Ce isi aminteste artista

Andreea Balan isi revine cu greu din socul prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Andreeaa vorbit pentru prima data despre experienta care i-a schimbat viata. in direct la Sinteza Zilei.

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua.

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )