Libnet.ro
UNICEF

09:30

Andreea Balan, prima poza cu fetita si noua sansa la viata pe care a primit-o

ADPM ADPM,
Andreea Balan, prima poza cu fetita si noua sansa la viata pe care a primit-o

Andreea Balan a publicat pe Instagram prima poza alaturi de fetita ei, in maternitate, dupa ce a nascut si a fost la un pas de moarte in urma unui stop cardio-resporator in timpul operatiei de cezariana. continuă pe ADPM

Andreea Balan, prima fotografie si primul mesaj dupa ce a facut embolie amniotica in timpul nasterii: Sunt dupa doua zile de lupta ca sa traiesc!

Andreea Balan pare pe drumul bun in a-si reveni dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timpul operatiei de cezariana in urma careia s-a nascut cea de-a doua fetita a familiei, Clara Maria. Artista a.

Andreea Balan, prima aparitie dupa momentele grele de la nastere!

Diseara, de la ora 23. 00, la Xtra Night Show, Andreea Balan va avea prima aparitie dupa momentele grele prin care a trecut la nasterea celei de-a doua fetite. Vedeta va povesti in direct si in.

O noua veste SOCANTA! Simona Gherghe, insarcinata in 7 luni, in PERICOL: Stirea cu Andreea Balan a pus-o pe ganduri

Simona Gherghe, insarcinata in 7 luni, se teme pentru viata sa, dupa ce Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator, luni, pe masa de operatie. Prezentatoarea Antenei 1 a inceput emisiunea Acces.

Andreea Balan a postat o imagine in care apare alaturi de fetita ei si a facut primele declaratii: Mi-am luat fetita in brate dupa doua zile de lupta ca sa traiesc

Cantareata Andreea Balan 34 de ani), care a suferit un stop cardio-respirator in timpul nasterii prin cezariana, a transmis primul mesaj si a publicat prima imagine in care apare alaturi de fetita ei. in plus, vedeta a dezvaluit care a fost complicatia care i-a pus viata in pericol.

Prima imagine cu Andreea Balan si fetita ei! Artista a cunoscut-o acum pe micuta Clara Maria

Prima imagine cu Andreea Balan si fetita ei! Artista a cunoscut-o acum pe micuta Clara Maria. Vezi imaginile pespynews. ro .

Andreea Balan isi revine cu greu din socul prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Ce isi aminteste artista

Andreea Balan isi revine cu greu din socul prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Andreeaa vorbit pentru prima data despre experienta care i-a schimbat viata. in direct la Sinteza Zilei.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil prin cezariana. Fetita artistei este in stare buna

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timp ce nastea al doilea copil printr-o operatie de cezariana efectuata la o clinica privata din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de sotul.

Andreea Balan a nascut. Ce a declarat artista inainte de a intra in sala de operatii

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a adus pe lume cea de-a doua fetita in aceasta dupa-amiaza. inainte de a naste, artista a marturisit ce sentimente o incearca.

Andreea Balan abia A NASCUT, dar a primit deja o veste cutremuratoare

Andreea Balan a nascut, luni, o fetita perfect sanatoasa, pe care a numit-o Maria Clara, dar semnificatia numelui ar putea sa ii aduca probleme copilei, potrivit Stirescu. O sa o cheme Clara Maria.

PRIMA IMAGINE cu Andreea Balan de pe patul de spital: Dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc, mi-am luat copilul in brate (FOTO)

Andreea Balan a transmis, miercuri, primul mesaj dupa stop-cardiacul suferit in timpul operatiei de cezariana, efectuata la clinica Sanador. Cantareata le-a marturisit fanilor ca abia astazi, dupa doua.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )