Libnet.ro
UNICEF

16:45

Care e starea lui Mihai Constantinescu: detaliile oferite de fosta sotie. Cantaretul ar fi suferit si o interventie chirurgicala

Adevărul Adevărul,
Care e starea lui Mihai Constantinescu: detaliile oferite de fosta sotie. Cantaretul ar fi suferit si o interventie chirurgicala

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, Mihaela Constantinescu 59 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sanatate a artistului, internat in continuare la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre starea lui Mihai Constantinescu: Medicii sunt rezervati, situatia e grava. Sa ne ajute Dumnezeu

In urma cu trei saptamani, presa din intreaga tara nota ca Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital, artistul fiind in coma, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Din pacate pentru.

VESTE TRISTA despre Mihai Constantinescu! Medicii I-AU SECTIONAT TRAHEEA! Nu mai RESPIRA (VIDEO)

Vin vesti noi despre starea lui Mihai Constantinescu! Din pacate, nu sunt bune. Celebrul artist ramane intr-o stare critica, vegetativa, spun medicii. Aseara, cantaretul a fost supus unei noi.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Noi vesti despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. La fel de rea!

Doctorii vin cu informatii de ultima ora despre starea in care se afla iubitul artist Mihai Constantinescu. Amintim ca acesta a ajuns la spital pe 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu, tinut in viata de aparate Surse medicale confirma faptul ca artistul se afla in continuare internat la Spitalul Clinic [] .

Vestea tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, da, este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU

Mihai Constantinescu se afla in continuare in spital. Surse medicale au declarat ca starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este la fel, stationara,nefiind inregistrata nicio evolutie in acest.

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, in stare vegetativa

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sanatate este stationara, nefiind inregistrata nicio evolutie, au declarat surse medicale citate de Mediafax. Potrivit acestora, Mihai Constantinescu este in stare grava, la fel de rea, vegetativa.

Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. in ce stare se afla acum

Mihai Constantinescu, noi probleme de sanatate! Artistul a suferit recent al treilea stop cardio-respirator. Cunoscutul compozitor este internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei saptamani, iar familia si apropiatii se roaga pentru o minune pentru ca acesta sa-si revina. Mihai Constantinescu a suferit al treilea stop cardio-respirator Mihai Constantinescu, in varsta de 73 [] .

ULTIMA ORA: Mihai Constantinescu, supus unei NOI interventii chirurgicale! Fanii inalta rugaciuni la cer

Indragitul cantaret Mihai Constantinescu, internat de trei saptamani in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, a fost supus unei noi interventii chirurgicale. Marti, cantaretul.

Sotia lui Mihai Constantinescu este iN LACRIMI! ingenuncheata de DURERE, pe holurile spitalului, a facut ANUNTUL SFASIETOR

Mihai Constantinescu inca lupta pentru viata lui, dupa mai bine de 20 de zile de cand se afla in coma.

Sotia lui Mihai Constantinescu a facut anuntul DEVASTATOR, dupa al treilea stop cardiorespirator al artistului! Din nefericire, marele cantaret A...

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a reactionat dupa ce in presa a circulat informatia conform careia artistul ar fi suferit un al treilea stop cardiorespirator in timp ce se afla internat la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )