Libnet.ro
UNICEF

00:06

Din pacate, stopul cardio-respirator... VESTEA TRISTA despre Mihai Constantinescu tocmai a fost CONFIRMATA!

B1 B1,
Din pacate, stopul cardio-respirator... VESTEA TRISTA despre Mihai Constantinescu tocmai a fost CONFIRMATA!

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a fost gasit inconstient de sotia sa, Simona Secrier. continuă pe B1

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Cantaretul Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Vestea trista a fost data de cea cu.

ADIO, MAESTRE! Carmen Harra A PREVAZUT MOARTEA lui! Din pacate, este vorba chiar despre EL

Carmen Harra, cunoscuta pentru previziunile sale care s-au adeverit de multe ori, a povestit ca a stiut ca sotul ei va muri mult prea devreme.

Anuntul soc facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos a marturisit ca si-a pierdut tatal cand avea doar 16 ani. TRAGEDIA MOMENTULUI! RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBA CU LOCUL UNDE VA FI iNMORMANTAT GALERIE FOTO) Tatal meu a.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! TRAGEDIA MOMENTULUI! RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBA CU LOCUL UNDE VA FI iNMORMANTAT GALERIE FOTO) Viorel Lis a fost supus.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit, recent, despre problemele sale de sanatate! SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNTAT DE APOSTOLI! URGIA LOVESTE PESTE CATEVA ZILE IMAGINI DE INFARCT) Vedeta a recunoscut faptul.

ROMANIA, in LACRIMI! Medicii tocmai au facut ANUNTUL TRIST despre MIHAI CONSTANTINESCU!

Mihai Constantinescu se afla in coma de peste 50 de zile. Artistul a suferit mai multestopuri cardiace,iar medicii sunt in continuare rezervati in ceea ce il priveste. Medicul specialist a explicat ce.

Maia Sandu: Din pacate, mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea

Mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea pentru cetatenii acestei tar.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente grele. Acesta s-a confruntat, recent, cu grave probeleme de sanatate: a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul.

SOC in showbiz! Inima i-a CEDAT si A MURIT! Din pacate, NU a mai putut fi SALVAT

Tanarul afacerist din Arad,Catalin Chebeleu, a murit la doar o zi distanta de ziua lui de nastere, cand implinise 38 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )