Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mihai Constantinescu, in stare GRAVA: Cantaretul a suferit al treilea stop cardio-respirator

B1 B1,
Mihai Constantinescu, in stare GRAVA: Cantaretul a suferit al treilea stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu este in stare foarte grava. Cantaretul a suferit, marti, al treilea stop cardio-respirator. ANUNTUL MOMENTULUI DESPRE IRINA LOGHIN! S-A iNTAMPLAT iN ACEASTA DIMINEATA Amintim ca. continuă pe B1

Mihai Constantinescu, in stare GRAVA: Cantaretul a suferit al treilea stop cardio-respirator / Ministrul Sanatatii: Prognosticul e rezervat

Mihai Constantinescu este in stare foarte grava. Cantaretul a suferit, marti, al treilea stop cardio-respirator. Ministrul Sanaratii, Sorina Pintea, a confirmat informatia. Din pacate, se afla in sta.

Mihai Constantinescu, in stare grava. Eu nu pot sa fiu rau. Nu pot sa tin dusmanie fata de nimeni

Mihai Constantinescu se lupta pentru viata. Artistul este internat intr-un spital din Bucuresti dupa ce ar fi suferit mai multe probleme cardiace in ultimele ore. Constantinescu are 73 de ani. Eu nu pot sa.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Starea cantaretului este critica

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara, 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun ca starea artistului este extrem de grava.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Cantaretul a fost dus in stare critica la spital

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii incearca sa il resusciteze si nu au dat deocamdata date despre starea sa.

Starea lui Mihai Constantinescu: artistul a suferit al doilea stop cardio-respirator si este in coma

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este internat instare foarte grava dupa ce a suferit un al doilea stop cardio-respirator. Artistul este in coma, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Cantaretul Mihai Constantinescu a suferit un al doilea stop cardio-respirator si este in coma

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este in coma, asistat de aparate, in sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca. Medicii spun ca artistul, care a fost internat luni seara, a suferit un al doilea stop cardio-respirator.

UPDATE |Cantaretul Mihai Constantinescu, STOP cardio-respirator! Toata Romania a iNGHETAT efectiv

Cantaretul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in aceasta seara, dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, relateaza digi24. ro.

Cantaretul Mihai Constantinescu, in spital dupa un stop cardio-respirator

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala, luni, in urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar acum Mihai Constantinescu este la Terapie Intensiva, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )