Libnet.ro
UNICEF

22:17

Sotia lui Mihai Constantinescu, primele declaratii despre starea cantaretului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sotia lui Mihai Constantinescu, primele declaratii despre starea cantaretului VIDEO

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii despre starea de sanatate a artistului, aflat la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii. continuă pe Adevărul

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Starea cantaretului este critica

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara, 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun ca starea artistului este extrem de grava.

Fosta sotie, despre starea lui Mihai Constantinescu: Doar un miracol il mai poate salva!

Mihai Constantinescu se afla inca in stare grava la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardiace. Fosta lui sotie, Mihaela, a fost din nou alaturi de el si a dezvaluit si cateva detalii despre starea de sanatate a artistului si despre cum s-a petrecut necazul. Medicii n-au dat deocamdata nicio informatie despre starea [] .

Mihai Constantinescu, in coma! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Starea lui s-a agravat, pe parcursul noptii, timp in care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evita sa dea informatii concrete despre ce se intampla acum cu el. Mihai Constantinescu, in coma Se pare ca in timpul celui [] .

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: Se lupta infernal ca sa traiasca. Un model de eleganta si demnitate

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat in detaliu, marti seara, plin de empatie, situatia prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol almuzicii romanesti usoareeste si ce model.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul.

Prima declaratie a sotiei lui Mihai Constantinescu dupa ce a fost internat in spital: Daca iubiti un mare artist va propun sa...

Mihai Constantinescu se afla in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Sotia acestuia, Simona, a facut primele.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Cantaretul a fost dus in stare critica la spital

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la spital in aceasta seara dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii incearca sa il resusciteze si nu au dat deocamdata date despre starea sa.

Starea lui Mihai Constantinescu: artistul a suferit al doilea stop cardio-respirator si este in coma

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este internat instare foarte grava dupa ce a suferit un al doilea stop cardio-respirator. Artistul este in coma, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio respirator, timp de 10 minute, potrivit unor surse Observator. tv. Medicii au intervenit de urgenta si l-au resuscitat pe cintaret, insa starea lui este in continuare incerta. Cadrele medicale il tin acum sub stricta supraveghere. Mihai [] .

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )