Libnet.ro
UNICEF

11:45

BOMBA! Carmen Harra iubeste din nou. Cine este londonezul care i-a furat inima: Crezi ca imi luam un parlit

B1 B1,
BOMBA! Carmen Harra iubeste din nou. Cine este londonezul care i-a furat inima: Crezi ca imi luam un parlit

Celebra clarvazatoare Carmen Harra si-a plans fostul sot pana recent. Barbat a murit in urma cu 10 ani, chiar inainte sa implineasca 60 de ani. Vedeta a fost devastata de durere, dar se pare ca. continuă pe B1

Andreea Mantea a dezvaluit ca iubeste din nou, in emisiunea Se Striga Darul de la Kanal D. Cine i-a smuls marele secret

Andreea Mantea a ramas o buna bucata de vreme singura. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a decis ca o perioada sa se ocupe de proiectele sale si de baietelul ei, David. Din fericire pentru aceasta, singuratatea nu mai face parte din viata ei. Ce dezvalurii surprinzatoare a facut aceasta? Andreea Mantea iubeste din nou Focoasa bruneta .

SOC in TELEVIZIUNE! Imagini bomba cu Bursucu si CARMEN HARRA! Teo Trandaf i-a prins iN FAPT

Aparitie surprinzatoare in emisiunea prezentzata la Kanal D de Teo Trandafir. Celebra prezicatoare si cantareata Carmen Harra a fost unul dintre invitatii speciali.

CINE VA CASTIGA ALEGERILE PREZIDENiALE in Romania? CARMEN HARRA, dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Carmen Harra a revenit in tara pentru a-si lansa albumul Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara.

PICA SAU NU Guvernul Dancila? Carmen Harra SPUNE ADEVARUL in urma MOTIUNII DE CENZURA! Dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie, poate duce la disparitia Guvernului Dancila! DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVARUL! SANSELE SUNT MINIME.

CLARVAZATOAREA Carmen Harra A REVENIT iN MUZICA, la 64 de ani! IMAGINI iN EXCLUSIVITATE de la lansarea NOULUI ALBUM! UITE CUM CANTA! (GALERIE FOTO, VIDEO)

Carmen Harra a revenit in Romania, cu ocazia lansarii albumului Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara.

CE SURPRIZE NE REZERVA VIITORUL? Clarvazatoarea Carmen Harra RUPE TACEREA despre ROMANIA! Anunt iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Clarvazatoarea Carmen Harra, aflata in Romania pentru promovarea noului sau album, Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara, a dezvaluit, in exclusivitate pe.

Simona Gherghe nu are parte de liniste. Fiica ei s-a imbolnavit din nou. Mesajul transmis de vedeta TV

Simona Gherghe nu are parte de liniste nici acum, dupa ce s-a retras temporar din televiziune. Vedeta de la Antena 1 a marturisit ca fiica ei s-a imbolnavit din nou. Viata de mamica pare sa vina la pachet si cu astfel de momente, mai putin placute. Simona Gherghe nu are parte de liniste. Fiica ei .

Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc,il acuza pe Klaus Iohannis ca se urca, din nou,pe cadavre in scop electoral, facand referire la declaratiile presedintelui cu privire la tragedia de la Ia.

Se poarta din nou MEGA GENTILE!

Marile case de moda si-au prezentat propunerile in materie de accesorii. Iata ce genti se vor purta in 2020, conform tendintelor respectate de marii designeri.

PREVIZIUNE DEVASTATOARE! Carmen Harra a facut anuntul: Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

ClarvazatoareaCarmen Harraa venit cu o serie de predictii pentru anul2019. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Celebra.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )