Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

ADPM ADPM,
Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Klaus si Carmen Iohannis au fost seara trecuta invitatii Reginei Elisabeta a II-a la o receptie pe care aceasta a gazduit-o la Palatul Buckingham. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna cu aceasta ocazie! . continuă pe ADPM

FOTO Ce aparitie au avut Klaus si Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis s-a deplasat la Londra impreuna cu sotia sa Carmen pentru a asista la un dublu eveniment: summit-ul NATO si receptia de la Palatul Buckingham.

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe.

Presedintele Iohannis a avut o discutie cu Donald Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea NATO, informeaza Agerpres.

VIDEO Trudeau, Macron si Johnson, surprinsi barfindu-l pe Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Liderii din patru state membre NATO au fost surprinsi intr-o ipostaza deloc diplomatica la receptia organizata marti seara la Palatul Buckingham, barfindu-l pe Donald Trump pentru dorinta sa de a iesi in evidenta cu orice ocazie.

VIDEO Receptia de la Palatul Buckingham pentru 70 ani de NATO a produs tensiuni politice. Donald Trump, in centrul atentiei

Regina Elisabeta a II-a a gazduit 29 de lideri mondiali in Palatul Buckinghampentru aniversarea a 70 de ani de la infiintarea NATO, iar de la eveniment nu au lipsit tensiunile, certurile politice si protestele, conform The Guardian.

FOTO Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie neprotocolara de la Palatul Buckingham

Prima-doamna a Romaniei a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotul sau, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Imaginea s-a viralizat rapid gratie faptului ca nu este una protocolara.

Sotia l-a dat de gol! Cum a fost SURPRINS Klaus Iohannis la Palatul Buckingham?

Pentru ca se apropie sarabtorile de iarna, cuplul prezidential a tinut sa de fotografieze cu bradul .

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

Ce TINUTA a purtat Carmen Iohannis la receptia organizata la Palatul Buckingham (GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a-II-a in seara de 3 decembrie.

Carmen si Klaus Iohannis s-au pozat cu bradul de Craciun de la Palatul Buckingham

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la receptia organizatala Palatul Buckingham. Carmen Iohannis apare alaturi de sotul sau, Klaus,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )