Libnet.ro
UNICEF

14:01

CUTREMUR MONDEN! Iulia Vantur, in STARE DE SOC! Salman Khan s-a sufocat de atata PLANS! Imagini CUTREMURATOARE (VIDEO)

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Iulia Vantur, in STARE DE SOC! Salman Khan s-a sufocat de atata PLANS! Imagini CUTREMURATOARE (VIDEO)

Imagini devenite virale au ravasit lumea Bollywoodului. Salman Khan, cel despre care presa scrie ca ar fi iubitul Iuliei Vantur, a fost surprins plangand in public. continuă pe B1

SCANDAL MARE! Delia, BANUITA de practici masonice! SIMBOLURI ASCUNSE in noul videoclip! CE TRANSMITE, de fapt, artista? (VIDEO)

Noua piesa a Deliei a adunat peste un milion de vizualizari pe YouTube in doar cateva zile de la lansare, dar a starnit si multe controverse! CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN STARE GRAVA! SALMAN KHAN A.

LOTO 649. Rezultatele extragerii de JOI, 3 octombrie 2019

Rezultatele extragerii de JOI, 3 octombrie 2019 CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN STARE GRAVA! SALMAN KHAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) JOKER: 37 24 8 40 20 + 12 LOTO 5 DIN 40: 9 7.

Doliu la FCSB. A murit inaintea derby-ului cu Dinamo. Anuntul facut de MM Stoica

Unul dintre cei mai infocati suporteri ai echipei de fotbal FCSB a murit. Petre Aurel, zis Rica, si-a pierdut viata in urma unei boli grave.

ATENTIE, VIITORI SOFERI! TREBUIE SA FACETI ASTA pentru a obtine CARNETUL! Toti trebuie sa afle!

Cei ce se viseaza soferi vor avea inca un pas de trecut pana se pot numi posesori ai carnetului de conducere.

INCENDIU DEVASTATOR. Biserica unitariana din Sanmiclaus, cuprinsa de FLACARI. Turla monumentului istoric s-a prabusit (VIDEO)

Incendiu de proportii la Biserica unitariana din Sanmiclaus din judetul Alba. Turla monumentului istoric s-a prabusit, arata Alba24.

PANICA DIGITALA: Lista telefoanelor care vor ramane FARA WhatsApp in curand! Zilele sunt numarate...

Veste trista pentru fanii WhatsApp. Populara aplicatie de chat s-ar putea sa nu-ti mai functioneze pe smartphone, anunta playtech. ro.

Iulia Vantur a fost la un pas de moarte, din cauza unui cutremur. Nu iti dai seama niciodata cand vine sfarsitul!

Celebra Iulia Vantur a fost la un pas de moarte, dupa cum a marturisit chiar vedeta. Totul s-a petrecut mai recent decat s-ar astepta cineva. Fosta prezentatoare TV s-a vazut pusa intr-o situatie imposibila, din pricina unui seism. Iulia Vantur, la un pas de moarte, din cauza unui cutremur Fosta stirista a trecut prin asemenea .

Otrava din farfurie! Pestele consumat de toti romanii, un adevarat PERICOL! Mare atentie

Desi este unul dintre cele mai ieftine si consumate produse alimentare din Romania, pangasius poate deveni extrem de periculos pentru sanatatea consumatorilor.

inca o dovada de inconstienta pe Autostrada A1: Doi motociclisti, filmati in timp ce mergeau pe contrasens (VIDEO)

Inca o dovada de inconstienta pe autostrada A1 in judetul Sibiu. Doi motociclisti au circulat, sambata, pe contrasen,in zona nodului Saliste.

ştiri din Monden

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3067 seconds )