Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREVIZIUNE DEVASTATOARE! Carmen Harra a facut anuntul: Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

B1 B1,
PREVIZIUNE DEVASTATOARE! Carmen Harra a facut anuntul: Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

ClarvazatoareaCarmen Harraa venit cu o serie de predictii pentru anul2019. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Celebra. continuă pe B1

CUTREMUR in SHOWBIZ! Mirabela Dauer a facut ANUNTUL dureros: Te-am pierdut mult prea devreme! Lacrimi pentru celebrul Dan...

Moment emotionant in showbiz! Celebra cantareata Mirabela Dauer si-a amintit de momentele petrecute alaturi cu Dan Spataru, care ar fi trebuit sa-si serbeze ziua.

PICA SAU NU Guvernul Dancila? Carmen Harra SPUNE ADEVARUL in urma MOTIUNII DE CENZURA! Dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie, poate duce la disparitia Guvernului Dancila! DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVARUL! SANSELE SUNT MINIME.

CINE VA CASTIGA ALEGERILE PREZIDENiALE in Romania? CARMEN HARRA, dezvaluiri iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Carmen Harra a revenit in tara pentru a-si lansa albumul Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara.

SOC in TELEVIZIUNE! Imagini bomba cu Bursucu si CARMEN HARRA! Teo Trandaf i-a prins iN FAPT

Aparitie surprinzatoare in emisiunea prezentzata la Kanal D de Teo Trandafir. Celebra prezicatoare si cantareata Carmen Harra a fost unul dintre invitatii speciali.

CLARVAZATOAREA Carmen Harra A REVENIT iN MUZICA, la 64 de ani! IMAGINI iN EXCLUSIVITATE de la lansarea NOULUI ALBUM! UITE CUM CANTA! (GALERIE FOTO, VIDEO)

Carmen Harra a revenit in Romania, cu ocazia lansarii albumului Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara.

CE SURPRIZE NE REZERVA VIITORUL? Clarvazatoarea Carmen Harra RUPE TACEREA despre ROMANIA! Anunt iN EXCLUSIVITATE pentru B1.ro! (VIDEO)

Clarvazatoarea Carmen Harra, aflata in Romania pentru promovarea noului sau album, Behind Closed Doors, dupa 27 de ani de la ultimul material discografic lansat in tara, a dezvaluit, in exclusivitate pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )