Libnet.ro
UNICEF

12:00

RUSINOS! CE FACE Carmen de la Salciua dupa DESPARTIREA de amorez? A FOST PRINSA iN FAPT! Iata imaginile DEOCHEATE! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
RUSINOS! CE FACE Carmen de la Salciua dupa DESPARTIREA de amorez? A FOST PRINSA iN FAPT! Iata imaginile DEOCHEATE! (GALERIE FOTO)

Carmen de la Salciua, una din cele mai sexy artiste din Romania, s-a despartit de Cosmin Isaila. VEZI AICI GALERIA FOTO Pentru a trece mai usor peste momentul greu, cantareata s-a refugiat in. continuă pe B1

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

Catalin Botezatu, transformat total dupa ce a fost operat de patru ori. A slabit enorm

Catalin Botezatu se afla in perioada de recuperare, dupa ce a fost supus recent unor interventii chirurgicale in urma unor complicatii aparute la colon. Designerul a marturisit ca a trecut prin clipe grele si a avut dureri mari, dar ca acum se simte mai bine si abia asteapta sa participe la evenimente si sa se .

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Soferul a fugit de la locul faptei

O femeie de 71 de ani a murit vineri seara, dupa ce a fost lovita de o masina pe Drumul National 61, in localitatea Gherghesti din judetul Dambovita. Politistii spun ca batrana ar fi traversat strada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )