Libnet.ro
UNICEF

07:46

Adda si sotul ei, adevarul despre certurile de la Asia Express

ADPM ADPM,
Adda si sotul ei, adevarul despre certurile de la Asia Express

Adda si sotul ei, Catalin Rizea, se numara printre cuplurile din acest sezon Asia Express. Iata ce spun cei doi despre certurile pe care le au in celebrul show de televiziune! . continuă pe ADPM

Ce s-a intamplat intre Adda si sotul ei, dupa scandalul de la Asia Express. Adevarul despre relatia lor

Pentru perechile mixte, provocarea Asia Express a reprezentat cu mult mai mult. Cativa au venit cu bunii prieteni, unii cu iubitele, altii cu sotiile sau sotii. in ultima categorie s-au aflat Adda si Catalin. Certurile dintre ei i-au facut pe cei mai multi sa-si puna semne de intrebare. Ce se intampla acum in relatia lor? .

Cati bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Se vede ca a ajuns la fundul sacului

Afaceristul are probleme mari cu banii, dupa ce i-a fost pus sechestru pe avere. Irinel Columbeanu a luat decizia de a-si lasa unica fiica, pe Irinica, sa locuiasca alaturi de mama sa in America. Aceasta studiaza de doi ani peste Ocean. Cati bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express Irinel Columebeanu se afla intr-o situatie .

Reactie neasteptata a lui Alex Velea dupa ce a fost dat afara din Asia Express. Cine este adevaratul vinovat

Momente triste pentru participantii competitiei Asia Express. Ancora a fost rosie, asa ca Alex Velea si Mario Fresh au fost nevoiti sa paraseasca marea aventura, dupa ce au pierdut cursa pentru ultima sansa. Nimeni nu se bucura intr-un astfel de moment, mai ales cand stim cu totii cate eforturi depun toti participantii acestui concurs plin .

Gestul Stefaniei la Asia Express l-a scos din minti pe Speak. Ce a facut cu mai multi barbati: Ne despartim

Tensiuni mari in echipa lui Speak si a Stefaniei! Cantaretul s-a enervat la culme din cauza unui gest extrem de nepotrivit din partea tinerei. Ce s-a intamplat intre cei doi si ce le-a stricat zenul amorezilor? Asia Express: Gestul Stefaniei l-a scos din minti pe Speak Tensiunile in urma probelor si a conditiilor grele se .

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare.

Tensiuni la Asia Express! Alex Velea si Mario Fresh, ELIMINATI

Alex Velea si Mario Fresh au fost eliminati din Asia Express. Cursa pentru ultima sansa a fost fatala pentru echipa, dupa ce ancora a fost una rosie. Astfel, cei doi si-au luat la revedere de la colegii.

ASIA EXPRESS. Lacrimi si lupta stansa pentru o noua amuleta

Cea de-a patra etapa de pe Drumul Comorilor a provocat cele 7 echipe care s-au luptat pentru a doua imunitate a etapei la nenumarate misiuni ce le-au dat mari batai de cap concurentilor. Dupa o cursa infernala in traficul din Filipine si un joc pe plaja ce le-a testat vedetelor echilibrul si atentia, Alex Abagiu si Radu au fost cei care au castigat amuleta in valoare de 1000 de euro: Mai aveam foarte putin pana la victorie!, au spus Alina si Carmen, rivalele baietilor din jocul pentru avantaj.

Adevarul despre fetita infiata de Sorina Pintea. Tatal copilei ar fi chiar sotul ei!

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, declara in 2019 ca are un copil adoptat, pe langa cei doi baieti carora le-a dat viata. Este vorba de o fetita, acum in varsta de 3 ani. Adevarul despre fetita infiata de Sorina Pintea Sorina Pintea este casatorita cu Ovidiu Goga din 2010. in urma cu ceva vreme, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )