Libnet.ro
UNICEF

23:00

BOMBA anului in SHOWBIZ! Cine este tatal fetitei lui FELI! SMILEY, in al noualea cer

B1 B1,
BOMBA anului in SHOWBIZ! Cine este tatal fetitei lui FELI! SMILEY, in al noualea cer

Feli Donose care a devenit de curand mamica a oferit in exclusivitate despre tatal fetitei sale. Frumoasa artista a povestit cum l-a cunoscut pe Catalin, cel care o face fericita si caruia i-a daruit un. continuă pe B1

Surpriza in SHOWBIZ! Cine este tatal fetitei lui FELI! SMILEY, in al noualea cer

Feli Donose care a devenit de curand mamica a oferit in exclusivitate despre tatal fetitei sale. Frumoasa artista a povestit cum l-a cunoscut pe Catalin, cel care o face fericita si caruia i-a daruit un.

BOMBA anului in showbiz! Bianca Dragusanu a imbracat ROCHIA DE MIREASA (FOTO)

Bianca Dragusanu a decis sa imbrace, iarasi, rochia alba de mireasa. A postat fotografia pe retelele de socializare, iar admiratorii ei au crezut ca este vorba despre o noua casnicie a acesteia. Dar,.

Cine este femeia nud pe care Facebook nu vrea s-o vezi. Cum s-a ajuns la un scandal monstruos

Unul dintre marile mistere din lumea artei, care le-a creat probleme celor de la Facebook in urma cu cativa ani, a fost rezolvat. in urma cu aproximativ trei ani, o pictura celebra a secolului al XIX-lea, a fost subiectul unui proces ce implica Facebook si un tribunal din Franta. in 2015, un profesor francez a [] .

BOMBA ANULUI in showbiz! Connect-r si Raluka, iMPREUNA! Au fost FILMATI chiar in timp ce se ....(VIDEO)

Cantareata Raluka si-a surprins fanii cu un videoclip postat pe pagina sa de socializare. Vedeta apare alaturi de Connect-r dupa o zi plina de filmari, fiind fericiti ca au terminat treaba pentru.

BOMBA ANULUI in showbiz! Nu mai e niciun DUBIU! Flavia Mihasan a facut PRIMELE DECLARATII despre SARCINA!

Vecina emisiunii Neata cu Razvan si Dani a facut primele declaratii despre sarcina sa, dupa ce, de cateva saptamani, se zvonea ca asteapta un copil. Conform Verdict. ro, frumoasa.

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )