Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu ii va face costumul de mire lui Radu Mazare. Cum va arata? I-as face un costum in regim de urgenta

B1 B1,
Catalin Botezatu ii va face costumul de mire lui Radu Mazare. Cum va arata? I-as face un costum in regim de urgenta

In scurt timp, Radu Mazare si iubita lui, Roxana, vor deveni sot si sotie! Fostul edil al Constantei are sprijinul tuturor apropiatilor si, desi nunta va avea loc in Penitenciarul Rahova, toti sunt. continuă pe B1

Catalin Botezatu dezvaluie ritualul sau de infrumusetare

Catalin Botezatu, mereu admirat pentru modul in care isi ingrijeste aspectul fizic si pentru aparitiile sale publice impecabile, dezvaluie secretele din spatele imaginii sale si ce produse foloseste pentru a avea un ten intinerit si un look ireprosabil.

Catalin Botezatu, incantat de alegerile vestimentare ale Vioricai Dancila: O schimbare radicala FOTO

Designerul Catalin Botezatu 52 de ani) a analizat tinutele premierului Viorica Dancila, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

DEPENDENT iN ULTIMUL HAL! Catalin Botezatu nu se mai opreste: Umbla cu CREMELE, BOTOXUL si FIOLELE dupa el! Pana si Cruduta ar fi geloasa!

Catalin Botezatu pare dependent total de produsele care il ajuta sa afiseze un ten intinerit si un look ireprosabil. CONCURENTA DE LA BRAVO AI STIL, GOALA PUSCA! FOTO) Celebrul designer a v.

Cand se insoara Radu Mazare si cate persoane pot participa la cununia din Penitenciarul Rahova

Conducerea Penitenciarului Rahova a acceptat cererea de cununie formulata de Radu Mazare. Data evenimentului va fi stabilita in functie de disponiblitatea Primariei Sectorului 5. Fostul primar al municipiului Constanta are dreptul, conform legii, sa invite un numar de maximum 10 persoane. El isi doreste ca evenimentul sa aiba loc in jurul datei de 5 iulie, .

Radu Mazare va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova

Fratele lui Radu Mazare a dezvaluit la Antena 3 ca fostul edil al Constantei a fost repartizat sa lucreze la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova. Am vorbit si astazi cu el, mi-a spus ca.

Fratele lui Radu Mazare, cele mai noi detalii despre nunta. Ce dorinta are fostul edil al Constantei

Fratele lui Radu Mazare a dat ultimele detalii despre nunta din penitenciar a fostului primar al Constantei. Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea, dar trebuia depusa o solicitare si pentru.

Radu Mazare a primit unda verde! Fostul edil se insoara la Rahova

Fostul edil al Constantei Radu Mazare se va putea casatori cu iubita sa, Roxana Mihalache,asa cum si-a propus acum ceva timp. Cererea a fost aprobata de Conducerea Penitenciarului Rahova.

Cererea de cununie a lui Radu Mazare a fost aprobata de conducerea Penitenciarului Rahova

Penitenciarul Rahova a aprobat miercuri cererea fostului primar al Constantei, Radu Mazare, de a se cununa cu iubita sa, dupa cum a precizat fratele fostului edil, Mihai Mazare. Data cununiei urmeaza sa fie fixata in functie de disponibilitatea Primariei Sectorului 5.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )