Libnet.ro
UNICEF

23:30

Catalin Botezatu nu se invata minte! Vedeta a uitat cele patru operatii diferite si a revenit la placerile sale vinovate

B1 B1,
Catalin Botezatu nu se invata minte! Vedeta a uitat cele patru operatii diferite si a revenit la placerile sale vinovate

Catalin Botezatu a trecut prin momente extrem de grele in ultima perioada, dupa ce a ajuns pe mana medicilor din Turcia, fiind suspect de cancer. Totusi, asa cum il stim pe Bote, a luptatsi a. continuă pe B1

Ilinca Vandici l-a dat de gol! Marturisiri neasteptate despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu

Ilinca Vandici a facut marturisiri neasteptate despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu. Prezentatoarea de televiziune l-a dat de gol. Ilinca Vandici l-a dat de gol pe Catalin Botezatu Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata in pericol. Medicii turci i-au extirpat .

DEVASTATOR: Catalin BOTEZATU, din nou pe MASA DE OPERATIE! Creatorul de moda a slabit ENORM dupa operatia la colon: A ajuns PIELE SI OS! Diagnosticul e CRUNT!

Catalin botezatu a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Designerul a revenit insa pe spatiul public si este la fel de sarmant cum il stim. Creatorul de moda a.

Catalin Botezatu si-a vizitat medicul estetician Iancu Morad. Ce a facut la clinica!

Catalin Botezatu a decis sa apeleze la ajutorul medicului sau estetician, Iancu Morad, pentru a gasi cea mai eficienta solutie de intinerire a tenului. Designerul a slabit in ultimele luni aproape 14 kilograme, astfel ca acest lucru si-a pus amprenta asupra fermitatii tenului.

RAMAS BUN, Catalin BOTEZATU! BLESTEMUL lui Razvan Ciobanu LOVESTE direct din MORMANT: Si-a pierdut SANATATEA, iar acum ramane si fara (FOTO)

Catalin Botezatu a trecut prin momente extrem de cumplite! Designerul asuferit o operatie de indepartare a unei tumori canceroase de la nivelul colonului, iar acum trece printr-o perioada de recuperare, care.

Catalin Botezatu a rabufnit. Ce spune despre divortul Biancai Dragusanu: Nu are textele la el!

Unde e Bianca, hop si Botezatu! Daca iubirea dintre ei s-a dus de multa vreme, relatia de prietenie si respectul dintre ei a ramas. Asa cum se preteaza unei prietenii adevarate, adevarul trebuie sa fie spus, chiar daca unul din cei implicati are greseala la purtator. in cazuri mai fericite, daca Bianca face o alegere .

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu! Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Daca pana acum au existat doar zvonuri care vorbeau despre copiii secreti a lui Catalin Botezatu, iata ca designerul a recunoscut ca are, intr-adevar, doi baieti, pe care ii tine ascunsi de ochii lumii i.

Catalin Botezatu, INTERVENTIE ESTETICA! CE SI-A FACUT creatorul de moda? NIMENI NU SE ASTEPTA (FOTO)

Aflat in perioada de recuperare dupa operatia la colon, Catalin Botezatu a apelat la ajutorul medicului estetician, pentru o mica interventie. Designerul de 52 de ani a optat pentru un tratament de intinerire.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )