Libnet.ro
UNICEF

16:46

Catalin Botezatu, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, vestile sunt absolut TERIBILE: Designerul a facut ANUNTUL de pe patul de spital (FOTO)

B1 B1,
Catalin Botezatu, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, vestile sunt absolut TERIBILE: Designerul a facut ANUNTUL de pe patul de spital (FOTO)

Clipe delicate pentru Catalin Botezatu. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Cunoscutul designer a fost supus unei interventii. continuă pe B1

Catalin Botezatu a fost operat de urgenta. Ce mesaj a transmis designerul FOTO

Catalin Botezatu, in varsta de 52 de ani, a fost operat de urgenta in urma cu doua zile. Designerul nu a dat detalii despre ce interventie a fost vorba, insa este cunoscut faptul ca vedeta a avut in trecut probleme cu inima.

SOC: Catalin Botezatu, DECLARATII UIMITOARE la 4 luni de la MOARTEA mamei Zina!

Au trecut patru luni de la moartea Zinei Dumitrescu, iar Catalin Botezatu isi dezgroapa amintirile dureroase legate de cea care i-a fost precum o mama.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut ANUNTUL in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Anunt BOMBA facut de PAVEL BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos a marturisit ca a ramas fara tata la doar 16 ani. Undeva, candva, din partea tatalui, strabunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a casatorit cu o romanca. Tatal meu, care era jumatate ungur, ju.

Doua adolescente din judetul Iasi sunt cautate de politisti dupa ce au plecat de acasa

Doua adolescente, una de 14 ani si cealalta de 15 ani, din localitatile iesene Erbiceni si Holboca, .

Anunt SOC in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! TOATE FEMEILE din jurul sau sunt in DELIR!

Smiley, unul dintre cei mai iubiti cantareti din Romania, a fost desemnat, la finalul lui 2018, barbatul anului 2018 in cadrul Galei Unica.

ştiri din Monden

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,33 seconds )