Libnet.ro
UNICEF

13:00

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu! Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

B1 B1,
Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu! Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Daca pana acum au existat doar zvonuri care vorbeau despre copiii secreti a lui Catalin Botezatu, iata ca designerul a recunoscut ca are, intr-adevar, doi baieti, pe care ii tine ascunsi de ochii lumii i. continuă pe B1

Primele imagini cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel si copiii, dupa eliberarea fostului sef de la Dinamo

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, miercuri, dupa ce si-a ispasit fractia din pedepsele primite in dosarul transferurilor din fotbal si in cel cu privire la retrocedarile ilegale de plaje si terenuri in Mamaia. Fostul actionar al lui Dinamo s-a intors acasa la sotie si copii. Valentina Pelinel a facut mai multe .

Primul lucru pe care il va face Cristi Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. A asteptat asta 9 luni

Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Care va fi primul lucru pe care il va face dupa ce a iesit din inchisoare? Fostul actionar de la FC Dinamo Bucuresti a asteptat 9 luni pentru asta. Primul lucru pe care il va face Cristi Borcea, dupa ce a iesit din .

Catalin Botezatu, decizie radicala dupa ce a suferit 4 operatii in 3 saptamani: Am trecut, asa, pe langa doamna aceea cu coasa

Celebrul designer vestimentar a vorbit sincer despre problemele sale medicale, dar si despre interventiile chirurgicale pe care le-a suferit, in Turcia. in urma cu cateva zile Catalin Botezatu si-a facut aparitia, la bratul Ralucai Badulescu, la un eveniment din Capitala. Catalin Botezatu, decizie radicala dupa ce a suferit 4 operatii in 3 saptamani Catalin Botezatu .

Ce se intampla cu Catalin Botezatu, dupa interventia dificila din Turcia. Creatorul de moda si-a luat fanii prin surprindere: Nu sunt in forma cea mai buna

Catalin Botezatu a fost supus unei alte interventii chirurgicale de curand. Ce se intampla cu iubitul designer, dupa operatia la colon din Turcia? Vedeta si-a luat fanii prin surprindere. Catalin Botezatu si-a surprins fanii. Ce se intampla dupa operatia lui din Turcia? Catalin Botezatu a avut un final de an zbuciumat. Din pacate, problemele de .

BOMBA in lumea mondena! CE a ajuns SA FACA Cristi Borcea dupa eliberarea din PUSCARIE ...

Dupa eliberarea din inchisoare, Cristi Borcea a plecat pe santier, in Olimp, unde barbatul are un hotel si o plaja, care inca de la finalul sezonului sunt inchise pentru renovare.

PENIBIL! Detaliul RUSINOS de pe pantalonii lui Cristi Borcea, in prima fotografie de dupa eliberare... Ce a facut afaceristul iN BAIE intrece orice imaginatie! (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,.

Doamne, cum arata! PRIMA IMAGINE cu Cristi Borcea si cei trei copii, dupa ce a fost ELIBERAT din inchisoare. Valentina Pelinel, iN LACRIMI!

Asteptarea a luat sfarsit! Valentina Pelinel este acum in culmea fericirii, dupa ce sotul ei a fost eliberat din inchisoare si a ajuns acasa alaturi de ea si cei trei copii.

Soc in lumea vedetelor: Au INTERNAT-O LA PSIHIATRIE prin decizie judecatoreasca! INCREDIBIL despre cine este vorba

Este soc in lumea vedetelor dupa ce s-a aflat incredibila veste! ROMANIA, iN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR. E EXTREM DE DUREROS Actrita Heather Locklear fost condamnata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )