Libnet.ro
UNICEF

23:00

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

B1 B1,
 Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Daca pana acum au existat doar zvonuri care vorbeau despre copiii secreti a lui Catalin Botezatu, iata ca designerul a recunoscut ca are, intr-adevar, doi baieti, pe care ii tine ascunsi de ochii lumii i. continuă pe B1

Valentina Pelinel, atacata dupa ce s-a pozat cu Cristi Borcea. Profita de pe urma lui! Ce i-au reprosat oamenii

Pe cat de adorata era pe vremea cand avea o relatie cu Boureanu, pe atat de criticata este de cand se iubeste cu Borcea. Fostul model a primit critici aspre de la cei care o urmaresc pe retelele de socializare, dupa ce a postat o fotografie cu sotul ei. Mesajul unui internaut i-a zdruncinat pe .

Catalin Botezatu, de nerecunoscut langa doi fosti concurenti Exatlon. Giani Kirita a facut totul public

Catalin Botezatu abia daca a fost recunoscut de catre fanii acestuia. Celebrul designer arata foarte diferit. Ce au observat cei care il urmaresc la fotografia acestuia cu doi fosti cocurenti de la Exatlon? Catalin Botezatu, extrem de schimbat! Giani Kirita a postat o fotgrafie cu celebrul Catalin Botezatu. Desi se scria zilele trecute ca acesta .

Catalin Botezatu, din nou la spital. Ce se intampla cu designerul, dupa operatia din Turcia

Catalin Botezatu are din nou probleme de sanatate! Ce se intampla acum cu celebra vedeta? Acesta le-a recunoscut fanilor ca are dureri incredibile si ca il chinuie groaznic. Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor Catalin Botezatu a suferit patru interventii chirurgicale, iar acum urmeaza sa plece din nou in Turcia. De data aceatsta, pentru .

Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu: Daca nu era Bravo, ai Stil, nu exista! Ce i-a facut lui Mihai Albu

Catalin Botezatu a spus adevarul despre Iulia Albu, fosta sa colega de la Kanal D. Designerul sustine ca daca nu era emisiunea Bravo, ai Stil, criticul de moda nu exista. Ce i-a facut lui Mihai Albu? Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu Catalin Botezatu si Iulia Albu au stat la aceeasi masa, facand parte din .

Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda

Creatorul de moda Catalin Botezatu a pasit din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda? Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata in pericol.

INCENDIAR! Detaliul RUSINOS de pe pantalonii lui Cristi Borcea, in prima fotografie de dupa eliberare... Ce a facut afaceristul iN BAIE intrece orice imaginatie! (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )