Libnet.ro
UNICEF

11:30

E fara precedent! Adevarul despre cea mai recenta eliminare de la Exatlon: Ce au decis organizatorii...

B1 B1,
E fara precedent! Adevarul despre cea mai recenta eliminare de la Exatlon: Ce au decis organizatorii...

Catalin Dumitrescu si-a incheiat parcursul din cadrul emisiunii Exatlon, dupa o confruntare cu colegul sau Doru Mesesan. Desi este a doua oara cand Doru este propus spre eliminare, Catalin a fost. continuă pe B1

Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca referendumul este cea mai puternica institutie a democratiei, iar tema acestuia este extrem de importanta, pentru ca este vorba despre cum este constituita celula de baza a societatii, familia.

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Seful Consiliului Concurentei estimeaza ca 2018 poate fi al doilea an cu cea mai mare amenda cumulata data de autoritate in istorie

2018 poate fi anul cand Consiliul Concurentei aplica a doua cea mai mare amenda din istoria sa, dupa sanctiunile cumulate de 205 milioane euro date companiilor petroliere in 2012, a declarat sambata, la Sinaia, presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu.

Ioana Parvulescu, despre noua sa carte: Cred ca rugaciunea e inscrisa in genele omenirii...chiar si la atei, cred ca rugaciunea exista undeva ascunsa

Dialoguri secrete. Cum se roaga scriitorii si personajele lor, cea mai recenta carte a Ioanei Parvulescu, se afla in curs de aparitie la editura Humanitas. intr-un dialog cu Mirela Nagat, scriitoarea a citit din cartea sa, vorbind despre cum a ajuns la ideea de la baza acesteia si despre rugaciune.

Decizie fara precedent in Grecia: Turistii obezi nu mai pot calari magari

Autoritatile din Grecia au decis sa interzica turistilor care cantaresc mai mult de 100 de kilograme sa calareasca magarii. Decizia a fost luata in contextul multiplelor campanii ale activistilor pentru dr.

INTERVIU Gianina Corondan: Am fost un pionier rebel si am simtit cea mai mare umilinta la o coada

Prezentatoare radio si TV, actrita si cantareata, Gianina Corondan 47 de ani) ne-a vorbit despre oamenii care i-au insuflat stilul nonconformist, ne-a povestit ce sarcina a primit la Revolutie, de ce are fobie de cozi si cum a ajuns sa lucreze in televiziune.

Cea mai profitabila saptamana pentru operatorii de turism din Iasi. Toate locurile de cazare sunt ocupate de Sfanta Parascheva

Saptamana in care se marcheaza Hramul Sfintei Parascheva si care coincide cu Sarbatorile Iasiului este cea in care este cel mai greu de gasit un loc de cazare in hotelurile si pensiunile din oras sau in Zona Metropolitana.

FOTO Din capatul Romaniei pe cea mai inalta culme a Europei. Peripetiile a trei prieteni: E o bucurie diferita pe care nu o cunosti tot timpul

Marius Pancu, Cristian Bunda si Andrei Panaiotu au urcat cel mai inalt pisc al Europei: Mont Blanc, 4. 808 de metri. A fost o aventura pe cinste, spun cei trei prieteni. Drumetia lor le-a reamintit cat de importanta e o prietenie si cata implinire aduce sentimentul pe care l-a trait fiecare acolo, sus, pe acoperisul batranului continent.

FOTO Din capatul Romaniei pe cea mai inalta culme a Europei. Peripetiile a trei prieteni

Marius Pancu, Cristian Bunda si Andrei Panaiotu au urcat cel mai inalt pisc al Europei: Mont Blanc, 4. 808 de metri. A fost o aventura pe cinste, spun cei trei prieteni.

Cum au ajuns Suceava si Bihor sa aiba cea mai mare prezenta la referendum

Suceava si Bihor se afla printre judetele cu cele mai mari procente de votanti la referendum datorita prezentei unor comunitati semnificative de penticostali si/sau baptisti. Cel putin asa sustin specialistii in teologie, in baza datelor recensamantului din 2011.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )