Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC, SOC, SOC! Maria Ilioiu, DEZVALUIRI INCENDIARE! Fosta ispita a rupt tacerea! Ai facut-o, ti-ai asumat (VIDEO)

B1 B1,
SOC, SOC, SOC! Maria Ilioiu, DEZVALUIRI INCENDIARE! Fosta ispita a rupt tacerea! Ai facut-o, ti-ai asumat (VIDEO)

Spumos schimb de replici intre Maria Ilioiu si Catalin Botezatu, la Bravo, ai stil! Celebrities. A FOST PRINS iN FAPT, DAR NU CU SOTIA! Fosta. continuă pe B1

BOMBA in SHOWBIZ! Ispita MARIA ILIOIU a ajuns de URGENTA la MEDIC! Am trait sa o vad si pe asta... JURATII sunt in stare de SOC si SPERA sa fie TOTUL BINE! (FOTO)

Ispita suprema, Maria Ilioiu este concurenta in sezonul Bravo ai stil! Celebrities si deja a devenit un personal controversat al emisiunii. Dupa ce s-a certat cu mai toate concurentele, roscata a ajuns de.

Andreea Tonciu, in lacrimi! Ce a facut fetita ei, dupa ce a vazut cum este jignita de Maria Ilioiu

Bravo, ai stil! Celebrities a inceput de mai bine de o saptamana si tot de atat timp a pornit si scandalul dintre Maria Ilioiu si Andreea Tonciu. Divele, una fosta ispita la Insula Iubirii, alta mama cu acte in regula, nu se cearta pe bani sau barbati, ci pe succes, numai ca tensiunea a ajuns .

Eliminare cu scandal de la Bravo, ai Stil! Maria Ilioiu: Am batut-o pe Tonciu, dar nu s-a dat la TV!

Maria Ilioiu a fost prima eliminata de la noua editie a Bravo, ai Stil. Plecarea sa din concurs nu putea sa fie fara cateva marturii incendiare. A batut-o sau nu pe Andreea Tonciu in culisele show-ului de moda? Maria Ilioiu, eliminata de la Bravo, ai Stil Eliminare cu scandal la Bravo, ai Stil! Maria Ilioiu .

Surse: Maria Ilioiu, data afara de la Bravo, ai Stil, dupa ce a batut-o pe Andreea Tonciu. A fost santajata cu politia

Maria Ilioiu a fost prima eliminata de la noua editie a Bravo, ai Stil. Plecarea sa din concurs nu putea sa fie fara cateva marturii incendiare. Dupa eliminarea din concurs, Maria Ilioiu s-a gandit sa-si faca un canal de youtube, loc unde a vorbit despre cele intamplate, de la bataia cu Andreea Tonciu si pana .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )