Libnet.ro
UNICEF

13:00

BOMBA MONDENA a anului A EXPLODAT: Bianca Dragusanu si Alex Bodi S-AU CASATORIT! E OFICIAL (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
BOMBA MONDENA a anului A EXPLODAT: Bianca Dragusanu si Alex Bodi S-AU CASATORIT! E OFICIAL (FOTO, VIDEO)

Bomba mondena a verii a explodat joi, 1 august! Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit. continuă pe B1

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit civil. Ce rochie a purtat vedeta

Bianca Dragusanu i-a spus DA lui Alex Bodi, in pofida hopurilor din relatia lor de pana acum. Cei doi s-au casatorit civil astazi, in mare secret. Ce rochie a purtat vedeta? Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit civil Dupa casnicia esuata cu Victor Slav, in urma careia are si o fetita, pe Sofia, Bianca .

Ce spune Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Alex Bodi. Se gandeste doar la fetita lui

Bianca Dragusanu s-a casatorit civil astazi cu Alex Bodi, in mare secret. Dupa casnicia esuata cu Victor Slav, vedeta a decis ca nu e timp de pierdut pentru o alta. Ce spune fostul prezentator TV despre legamantul dintre Dragusanu si Bodi? Ce spune Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu Alex Bodi .

Caru cu vedete: Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi; Lady Gaga are un nou iubit Si nu e Bradley Cooper! Cum au fost surprinsi cei doi

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi. Pe Instagramul sau, Bianca Dragusanu a etalat superbul inel de logodna, iar bijuteria nu pare deloc una ieftina. Vecinii ii pun la punct pe Harry si Meghan Markle: Nici in preajma Reginei nu ni s-a spus sa ne comportam asa. Ducii de Sussex s-au mutat, de cateva luni, la Frogmore, iar vecinii.

HOPA! Bianca Dragusanu, tinuta ABRACADABRANTA la nunta cu Alex Bodi! Toti invitatii au ramas MASCA atunci cand au vazut-o (FOTO, VIDEO)

Joi a fost ziua cea mare pentru Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Cei doi s-au impacat definitiv, caci, la numai 2 zile de cand blondina a primit inelul de logodna, cei doi s-au casatorit civil.

HOPA! Catalin Botezatu, GEST DE DISPERARE dupa NUNTA Biancai Dragusanu: TE IUBESC! Alex Bodi a ramas PERPLEX! (FOTO)

Catalin Botezatu a oferit o reactie savuroasa la scurt timp dupa ce Bianca Dragusanu si Alex Bodi au devenit sot si sotie.

Bianca Dragusanu s-a casatorit pentru a doua oara. Ce tinuta a ales vedeta pentru cununia civila FOTO

Vedeta de televiziune Bianca Dragusanu, in varsta de 37 de ani, s-a casatorit pentru a doua oara. Astazi, 1 august, a avut loc cununia civila, in prezenta a catorva persoane apropiate cuplului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )