Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dani Mocanu tuna si fulgera dupa cazul criminalului din Caracal: Va calcam in picioare si sa intram in birouri peste voi

B1 B1,
Dani Mocanu tuna si fulgera dupa cazul criminalului din Caracal: Va calcam in picioare si sa intram in birouri peste voi

Dani Mocanutuna si fulgera dupa crima de la Caracal. Manelistul a iesit la rampa si a spus lucrurilor pe nume. continuă pe B1

Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Criminalul din Caracal este acuzat oficial de omor calificat. El a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa ce a rapit-o si a violat-o. Procurorii DIICOT au anuntat ca actiunea penala pe numele lui Gheorghe Dinca a fost extinsa, el fiind acuzat initial de viol si trafic de persoane. Detalii noi .

Presedintele Iohannis si premierul Dancila, masuri anuntate dupa cazul mortilor din Caracal

Presedintele Romaniei si premierul au anuntat masurile pe care le vor lua dupa ce institutiile statului au esuat in cazul de la Caracal. Executivul are o luna la dispozitie pentru a impune proceduri.

Reactia lui Dani Mocanu dupa ce a fost saltat de mascati pentru ultimul sau videoclip

Dani Mocanu, un manelist cunoscut in lumea showbizului, a fost ridicat de fortele de ordine luni dimineata, la ora 6:00, din casa lui din Pitesti, fiind cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de incitare la ura sau discriminare.

Manelistul Dani MOCANU, saltat de mascati din curtea casei

Manelistul Dani Mocanu a fost saltat, luni, de mascati. Fratele acestuia a declarat ca manelistul a fost ridicat din fata casei din Pitesti.

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal ca sa-l apere pe acesta

Criminalul din Caracal, aparat in instanta de un avocat care nu-l doreste. Ce suma primeste cel care trebuie sa-l apere in fata judecatorului? Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal? Este inuman sa aperi un criminal, adevarat, dar asa sunt legile, iar pentru avocatii aflati in asemenea postura, alesi de barouei bine, trebuie sa isi .

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

Raport MAI in cazul crimei din Caracal: Politistul de la 112 e primul responsabil pentru interventie

Detalii din raportul preliminar infaptuit de MAI arata ca primul responsabil pentru moartea Alexandrei este politistul de la 112 care a vorbit cu tanara. Care a fost atitudinea agentului de politie si ce a facut gresit astfel incat tanara de 15 ani sa nu poata fie salvata? Raport preliminar MAI in cazul crimei din Caracal .

Ion Cristoiu, teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea sa musamalizeze si sa opreasca ancheta. Gheorghe Dinca cred ca face parte dintr-o retea de proxeneti

Ion Cristoiu lanseaza o teorie exploziva in cazul crimelor din Caracal. Jurnalistul sustine ca DIICOT vrea sa musamalizeze si chias sa opreasca ancheta fiindca Gheorghe Dinca ar face parte dintr-o retea de.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Alexandra Macesanu ar fi sunat de 5 ori la 112

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Olt. Exista informatii din raportul publicat de MAI ca Alexandra Macesanu nu a vorbit de 3 ori cu operatorul 112, ci a vorbit de 5 ori cu anchetatorii incecand sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3333 seconds )