Libnet.ro
UNICEF

17:30

SFASIETOR! ULTIMUL MESAJ DE IUBIRE al lui Marcel Toader: Era pentru FEMEIA la care a tinut TOATA VIATA... (FOTO)

B1 B1,
SFASIETOR! ULTIMUL MESAJ DE IUBIRE al lui Marcel Toader: Era pentru FEMEIA la care a tinut TOATA VIATA... (FOTO)

Marcel Toader a incetat din viata sambata, in urma unui infarct, moartea fulgeratoare a acestuia socandu-i pe prieteni si apropiati. continuă pe B1

Ultimul mesaj postat de Marcel Toader pe Facebook: E un sfat prietenesc!

Marcel Toader a murit subit sambata la 56 de ani. Cunoscutul impresar renuntase in ultimele luni sa mai posteze pe retelele de socializare. Asa se explica faptul ca ultima lui postare dateaza de pe 29.

Imagini de la locul unde a murit Marcel Toader. Prietenii cu care era spun ca ar fi facut infarct in piscina

Imaginile de la locul unde a murit Marcel Toader iti arata ca afaceristul a trait in lux pana in ultima sa clipa, in ciuda faptului ca se zvonea ca ajunsese in pragul falimentului. Dar casa unde a murit nu ii apartine. Acesta se afla la niste prieteni si ar fi decedat chiar atunci cand se .

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Scandaluri uriase cu Gabriela Cristea si Maria Constantin

Cine se uita la palmaresul amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, ca era un cuceritor neintrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cat de multe femei a reusit, insa, sa agate, pe atat de multe divorturi a si avut. Cert este ca era un barbat de moda veche, caruia nu-i .

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit dupa ce a facut infarct la masa

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

I-AU PREGATIT DEJA CAVOUL! Ce se intampla in locul in care va fi iNMORMANTAT Marcel Toader: TI SE FACE PARUL MACIUCA! (FOTO)

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, iar miercuri va fi condus pe ultimul drum.

SOC TOTAL pentru mama lui Marcel Toader: A aflat de la TV ca fiul ei A MURIT! Ultima oara cand am vorbit, mi-a zis ca totul era bine...

Mama lui Marcel Toader a povestit cum a aflat ca fiul ei a murit. SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Femeia a marturisit ca, in.

Prieten aflat langa Marcel Toader cand a murit: Nimic nu s-a mai putut face pentru el

Solistul Johnny Sandulescu era langa Marcel Toader in momentul in care acesta a suferit un infarct si povesteste ca totul s-a intamplat foarte repede, si ca omul de afaceri n-a avut nicio sansa.

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

S-A AFLAT! UNDE era Marcel Toader in momentul MORTII: Detalii SOCANTE de la locul TRAGEDIEI

Showbizul romanesc a fost zguduit sambata de o adevarata tragedie! IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Afaceristul Marcel Toader a.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3249 seconds )