Libnet.ro
UNICEF

15:15

SOC in showbiz! Este vorba despre CORNELIA CATANGA! ROMANIA, iN LACRIMI!

B1 B1,
SOC in showbiz! Este vorba despre CORNELIA CATANGA! ROMANIA, iN LACRIMI!

Cornelia Catanga a trecut peste unul dintre cele mai grele momente din viata ei. A inceput vara cu un stop cardio-respirator, iar acum, la inceput de toamna, isi uimeste fanii din nou. continuă pe B1

Doamne, Dumnezeule! ANUNTUL despre Cornelia Catanga tocmai a fost facut. Fanii sunt in lacrimi (FOTO)

A inceput vara cu un stop cardio-respirator, iar acum, la inceput de toamna, isi uimeste fanii din nou.

SOC la PRO TV! Este vorba despre CABRAL! Din pacate, AVEA VITEZA MARE (VIDEO)

Cabral Ibacka a publicat noi imagini incendiare, care au devenit virale! DOAMNE, DUMNEZEULE!TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTULCUMPLIT! Vedeta PRO si-a reluat.

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara va fi mai saraca

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu.

O singura firma de asigurari, fara activitate RCA, avea probleme de solvabilitate la 30 iunie 2019 Surse: Este vorba de Ergo Asigurari de Viata

O singura firma de asigurari din Romania, o societate fara activitate RCA si cu prezenta redusa pe piata - nu indeplinea la data de 30 iunie 2019 cerintele legale privind necesarul de capital de solvabilitate SCR), precum si cerintele minime de capital MCR), se arata in raportul privind piata asigurarilor, facut public luni de ASF. Este vorba de Ergo Asigurari de Viata, dar societatea este monitorizata de ASF si a luat masuri un aport de capital de 1,5 milioane de euro), au precizat pentru HotNews. ro surse apropiate procesului.

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )