Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bomba in showbiz! PARINTII lui Razvan Ciobanu AU SPUS TOTUL! Ce contin hardurile designerului

B1 B1,
Bomba in showbiz! PARINTII lui Razvan Ciobanu AU SPUS TOTUL! Ce contin hardurile designerului

Dupa moartea creatorului de moda, o informatie potrivit careia designerul avea acasa mai multe hard-uri si CD-uri pline cu filmulete sexy in care apareau diferite persoane publice a socat lumea mondena. continuă pe B1

Bomba in showbiz! PARINTII lui Razvan Ciobanu AU SPUS TOTUL! Ce contin hard-urile designerului

Dupa moartea creatorului de moda, o informatie potrivit careia designerul avea acasa mai multe hard-uri si CD-uri pline cu filmulete sexy in care apareau diferite persoane publice a socat lumea mondena.

Razvan Ciobanu n-a lasat in urma datorii mari. Nu-i mai dadea nimeni bani cu imprumut- Devenise pentru apropiati persona non grata

Noi detalii ies la iveala dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca apropiatii nu ii mai dadeau de ani de zile bani imprumut pentru ca acesta nu ii inapoia, devenind persona non grata in cercul lui de.

Dezvaluiri uluitoare la doua saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu! Se temea ca va fi omorat. Din pacate toti stiau adevarul!

Noi dezvaluiri ies la lumina dupa doua saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu. Se pare ca designerul se temea pentru viata lui de ani de zile. Vedeta avea des halucinatii si chema prietenii pentru a-i fi.

Preturile au explodat. Cat costa o rochie semnata de Razvan Ciobanu, dupa moartea lui?

Creatiile lui Razvan Ciobanu au devenit tot mai cautate dupa moartea designerului. Hainele create de el se vand la preturi din ce in ce mai mari. La cateva zile dupa moartea designerului Razvan Ciobanu, hainele create de aceste au ajuns sa fie tot mai cautate pe internet. Obiectele vestimentare se vand la preturi mari, iar [] .

Dan Capatos: Anchetatorii confirma ca Razvan Ciobanu era in masina cu un barbat, inainte de a muri

Noi detalii ies la iveala in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Moderatorul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, sustine ca designerul se mai afla cu un barbat in masina in momentul in care a murit. Anchetatorii ar fi intrat in posesia unei fotografii cu acest barbat, dar inca nu l-ar fi identificat. La scurt timp [] .

ULTIMUL mesaj al lui Razvan Ciobanu. SMS-urile din telefonul designerului spun totul: E GROAZNIC, nici nu iti imaginezi...

Dupa moartea celebrului designerRazvan Ciobanu,chiar in a doua zi de Paste,au fost formulate diverse teorii referitoare la circumstantele care au dus la teribilul accident. De asemenea, in.

Ce s-a intamplat la mormantul lui Razvan Ciobanu. Un barbat face declaratii scandaloase: in cimitirul asta vedeai doar oameni de rand, nu asa ceva

Se pare ca agitatia care se creeaza aproape zilnic la mormantul lui Razvan nu este pe placul tuturor. Un batran care merge in fiecare zi la cimitirul din Ferentari, unde se odihneste sotia lui, chiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )