Libnet.ro
UNICEF

19:17

Coincidenta MACABRA! Marcel Toader si Razvan Ciobanu au facut ACELASI LUCRU inainte cu o luna sa MOARA

B1 B1,
Coincidenta MACABRA! Marcel Toader si Razvan Ciobanu au facut ACELASI LUCRU inainte cu o luna sa MOARA

Coincidenta sau nu, insa si Marcel Toader si Razvan Ciobanu au facut acelasi lucru inainte cu o luna sa moara. Ambii s-au intalnit cu aceeasi persoana, ba chiar au stat pe acelasi scaun, fara a. continuă pe B1

Ultimele clipe din viata lui Marcel Toader: El si-a facut mult rau. A mancat o pastrama si

Marcel Toader a muritsambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Medicii au incercat manevre de resuscitare peste o ora, dar fara rezultat. Johnny Sandulescu, unul dintre prietenii de.

Ultima imagine cu Marcel Toader in viata. Prietenul lui a facut publica fotografia de pe marginea piscinei

Marcel Toader 56 de ani) fost jucator de rugby union si om de afaceri, a avut in ultima parte a vietii o firma care se ocupa de piscine. A intrat in insolventa, s-a ocupat de alte lucruri, apoi a revenit la pasiunea sa. Ironia sortii, acolo si-a dat si ultima suflare, in cursul zilei .

Imagini de la locul unde a murit Marcel Toader. Prietenii cu care era spun ca ar fi facut infarct in piscina

Imaginile de la locul unde a murit Marcel Toader iti arata ca afaceristul a trait in lux pana in ultima sa clipa, in ciuda faptului ca se zvonea ca ajunsese in pragul falimentului. Dar casa unde a murit nu ii apartine. Acesta se afla la niste prieteni si ar fi decedat chiar atunci cand se .

Marcel Toader a murit cu o mare DORINTA NEiMPLINITA! Ce marturisire a facut afaceristul inainte sa se stinga (FOTO)

Marcel Toader a murit, sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Fostul sportiv s-a remarcat in ultimii ani prin iubirile sale cu mai multe celebritati. Avea insa un singur fiu, pe Maximilian, 22 de.

Marcel Toader a murit. Anunt de ultima ora facut de fiul sau

Maximilian Toader a reactionat la vestea mortii tatalui sau, impresarul Marcel Toader, cel care a suferit un infarct sambata. Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze.

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit dupa ce a facut infarct la masa

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp.

I-AU PREGATIT DEJA CAVOUL! Ce se intampla in locul in care va fi iNMORMANTAT Marcel Toader: TI SE FACE PARUL MACIUCA! (FOTO)

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, iar miercuri va fi condus pe ultimul drum.

CU CADAVRU-N DRUM! Masina care transporta trupul neinsufletit al lui Marcel Toader S-A STRICAT in mijlocul strazii! Scene HALUCINANTE (FOTO)

Scene halucinante cu masina care trebuia sa duca trupul neinsufletit al lui Marcel Toader la Institutul de Medicina Legala INML).

Marcel Toader A MURIT! PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI: Interventia DISPERATA a medicilor (FOTO)

Sambata a fost ziua in care Marcel Toader ne-a parasit. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Afaceristul a facut infarct.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )