Libnet.ro
UNICEF

01:05

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

B1 B1,
DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp. continuă pe B1

Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara va fi mai saraca

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu.

Cutremur la Prima TV: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Varlan... Milioane de fani sunt in lacrimi. Ce se va intampla cu emisiunea

Bucatarul Horia Varlan spune ADIO postului de televiziune Prima TV. Realizatorul unor emisiuni de succes nu va mai aparea, din aceasta toamna, la canalul Prima TV. Decizia are legatura cu situatia financiara.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Doliu in muzica populara: Din pacate, mult indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din pacate, artista Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut ANUNTUL in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Viorel Liss-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia.

Adio, Gheorghe Turda! DESPARTIRE dureroasa in muzica populara

Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda au trait o frumoasa poveste de dragoste pentru cateva luni, iar in urma discutiilor pe care cei doi le-au avut, s-au despartit.

DOLIU MARE in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani A MURIT... Din pacate, a facut INFARCT

Este din nou doliu in muzica populara romaneasca! Din pacate, cantaretul Daniel Siminic s-a stins din viata, in urma unui infarct.

Doliu teribil in muzica populara! A MURIT ARTISTUL iubit de milioane de romani! Din pacate a facut infarct

O veste tragica zguduie lumea muzicii populare. Din pacate, cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu.

Doliu cumplit in muzica romaneasca! Din pacate a pierdut lupta! Fanii celebrei cantarete sunt devastati (FOTO)

Iubitul Oanei Radu a murit! Tragica veste vinela trei saptamani dupa ce a fost incendiat si suferise arsuri pe 75% din suprafata corpului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )