Libnet.ro
UNICEF

01:05

GEST EMOTIONANT in memoria lui Razvan Ciobanu! Cea mai buna prietena a acestuia a uimit pe toata lumea cu ce-a facut (FOTO)

B1 B1,
GEST EMOTIONANT in memoria lui Razvan Ciobanu! Cea mai buna prietena a acestuia a uimit pe toata lumea cu ce-a facut (FOTO)

Moartea lui Razvan Ciobanu a lasat un gol enorm in inimile celor care l-au cunoscut. TRAGEDIE TOTALA PENTRU CATALIN BOTEZATU! OPERATIA CUMPLITA NU A REUSIT! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Laura. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Cea mai lejera forma de a declansa anticipate ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze

Presedintele interimar, Marcel Ciolacu, considera ca cea mai buna forma pentru declantarea anticipatelor ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze, subliniind ca premierul trebuie sa isi dea demisia in cazul in care CCR ar spune ca asumarea pe buget a declansat un conflict constitutional.

Cea mai ieftina masina scoasa la licitatie de ANAF, in ianuarie. Cum o poti cumpara

ANAF Agentia Nationala de Administratie Fiscala a publicat lista cu masinile confiscate in urma executarilor silite. Autoturismele sunt vandute de Administratia Judeteana a Finantelor Publice din mai multe judete din tara, prin licitatie publica. Afla si tu care a fost pretul celui mai ieftin autovehicul scos la vanzare de ANAF in prima luna .

Cea mai SCURTA RUGACIUNE: Daca o rostesti, vei SCAPA de toate PROBLEMELE si iti va aduce mult .....

Aceasta rugaciune este cea mai scurta rugaciune de multumire. Daca o rostesti in momentele cele mai grele, vei reusi sa treci cu bine peste.

CEA MAI BUNA LUNA DE DUPA IULIE 2008 Tranzactii record in ianuarie, la Dubai Gold and Commodities Exchange

Tranzactiile futures cu aur derulate luna trecuta la Dubai Gold and Commodities Exchange DGCX) au crescut cu 66,25% ca volum, fata de decembrie 2019, respectiv cu 515% raportat la ianuarie 2019, conform agentiei de stiri WAM, care mentioneaza ca ianuarie 2020 a fost, pentru aceasta piata de marfuri, cea mai buna luna din iulie 2008 pana in prezent.

CORONAVIRUS. Un politician italian de extrema-dreapta: Salutul fascist, cea mai buna metoda pentru a evita coronavirusul

Folosirea salutului fascist in locul traditionalelor strangeri de mana reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a infectiilor cu noul tip de coronavirus, a declarat luni un politician italian de extrema dreapta, citat de DPA.

Cand incepe sezonul 3 din Vlad. Serialul Pro TV, difuzat la cea mai urmarita televiziune din Bulgaria

Reprezentantii postului Pro TV au anuntat ca cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va incepe in curand, iar productia devine internationala, urmand sa fie difuzata la bTV, cea mai urmarita televiziune din Bulgaria.

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai puternica tornada din istoria Romaniei

In Romania, tornadele sunt rare. Cea mai cunoscuta din istorie a ramas tornada de la Bretcu.

VIDEO Handbal feminin: Cristina Neagu si Marta Batinovic, nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor

Cristina Neagu CSM Bucuresti), Marta Batinovic SCM Ramnicu Valcea) si Ana Gros Brest Bretagne Handball) au fost nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor la handbal feminin, in sondajul realizat pe pagina de Facebook a competitiei.

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020.

Sundance Film Festival-Acasa, My Home, distins cu Premiul special al juriului pentru cea mai buna imagine

Filmul de debut al regizorului Radu Ciorniciuc Acasa, My Homea castigat Premiul special al juriului pentru cea mai buna imagine la Sundance Film Festival.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )