Libnet.ro
UNICEF

09:15

iNFRICOSATOR! SEMN MACABRU, in ziua in care Razvan Ciobanu ar fi implinit 44 de ani. Apropiatii au inghetat de frica (FOTO)

B1 B1,
iNFRICOSATOR! SEMN MACABRU, in ziua in care Razvan Ciobanu ar fi implinit 44 de ani. Apropiatii au inghetat de frica (FOTO)

A fost o zi grea pentru prietenii lui Razvan Ciobanu. S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Marti, in ziua in care ar fi trebuit sa. continuă pe B1

Iulia Albu si-a pus fanii in cap. Ce gest a facut in ziua in care Razvan Ciobanu ar fi implinit 44 de ani

Disparitia subita a creatorului de moda Razvan Ciobanu a fost coplesitoare pentru apropiatii sai. Multe intrebari, amintiri, reconstituiri. A urmat inmormantarea, care afost si scena pe care s-au schimbat replici dure intre Iulia Albu si Catalin Botezatu. S-a pus praful peste scandalul inceput atunci, insa, astazi, cand designerul ar fi implinit 44 de ani, stilista .

SEMN iNFRICOSATOR chiar in ziua in care RAZVAN CIOBANU ar fi implinit 44 de ani. Apropiatii AU iNGHETAT DE FRICA atunci cand au vazut (FOTO)

A fost o zi grea pentru prietenii lui Razvan Ciobanu. S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Marti, in ziua in care ar fi trebuit sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )