Libnet.ro
UNICEF

11:45

Milioane de fani, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre mama lui, MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

B1 B1,
Milioane de fani, iN LACRIMI! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL despre mama lui, MARIA CIOBANU: Ciocarlia noastra draga... (FOTO)

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE! Petre Roman a aflat VESTEA de pe internet

Petre Roman s-a schimbat total! Ajunsla 73 de ani, fostul premiereste complet schimbat.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat in ultimele 12 ore. Medicii au facut anuntul

Noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu. Spitalul Elias, unde acesta se afla internat in urma accidentului, spune ca starea acestuia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )