Libnet.ro
UNICEF

00:07

Misterul MORTII lui Razvan Ciobanu, elucidat! Anchetatorii au facut anuntul

B1 B1,
Misterul MORTII lui Razvan Ciobanu, elucidat! Anchetatorii au facut anuntul

Moartea designerului Razvan Ciobanu a socat Romania. Prietenii, fanii si familia nu-si explica disparitia fulgeratoare a acestuia. Misterul mortii ar putea fi elucidat in curand. Anchetatorii vor. continuă pe B1

Misterul mortii lui Razvan Ciobanu ar putea fi elucidat. Anchetatorii vor perchezitiona telefonul creatorului de moda

Misterele mortii lui Razvan Ciobanu ar putea fi elucidate marti. Anchetatorii vor perchezitiona telefonul creatorului de moda, care ar putea raspunde la multe dintre intrebarile apropiatilor referitoare.

Moment important in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu

Moment important in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu. Investigatorii au verificat telefonul creatorului de moda, in speranta ca vor intelege comportamentul ciudat al creatorului de moda din ultimele sale.

Marturie soc! Razvan Ciobanu a incercat sa se sinucida

Femeia care i-a fost convidenta lui Razvan Ciobanu, a facut niste marturisi inedite. Acesta ar fi incercat sa se sinucida dar a scapat cu banii. Designerului era in depresie din cauza problemelor cu.

Detalii TERIFIANTE: Ce se intampla la MORMANTUL lui Razvan Ciobanu e de-a dreptul HORROR! Cine a trecut pe acolo are PARUL MACIUCA...

In curand se va implini o luna de la moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu. De la inmormantare si pana in prezent pare ca mormantul regretatului designer a devenit un adevarat loc de.

Razvan Ciobanu s-a stins subit, iar informatiile cutremuratoare au inceput sa apara! La aproape o luna de la moartea designerului, SOC!

Razvan Ciobanu s-a stins subit, iar informatiile cutremuratoare au inceput sa apara! La aproape o luna de la moartea designerului, SOC! A vrut sa se bata cu Stephan Pelger, intr-un club din Capitala?.

Caru' cu vedete: Ce contin hardurile gasite in locuinta lui Razvan Ciobanu si unde se afla acestea acum; Lavinia Parva a nascut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Balan; Certificatul de nastere al bebelusului ducilor de Sussex a fost publicat

Chirila, despre manifestatia de amploare din Piata Victoriei: E important sa vorbim cu tinerii. Ei vor sa voteze, dar le e teama sa nu greseasca. Tudor Chirila a facut apel la. Inima lui Mihai Constantinescu si-a reluat toate functiile. Fosta sotie a artistului, Mihaela, a spus ca starea de sanatate a acestuia este mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )